Afbeelding

Basisschool Klim-Op nodigt alle ouders uit

Algemeen

Basisschool Klim-Op nodigt alle ouders, waarvan het kind in het schooljaar 2022-2023 4 jaar wordt, uit om geheel vrijblijvend op afspraak een kijkje te komen nemen. “Ouders zijn van harte welkom in ons prachtige, multifunctionele gebouw met onderwijs, kinderdagopvang en buitenschoolse opvang aan de Lentfersweg”, aldus de Klim-Op.

RIJSSEN - “Wilt u de sfeer proeven in school, dan is het verstandig om een afspraak te maken voor een bezoek onder schooltijd. Daarnaast is er de mogelijkheid om een afspraak te maken voor woensdag 24 januari tussen 19.30 en 21.30 uur.” Neem voor een afspraak contact op met de directeur van de Klim-Op Henri Raanhuis. Bel naar 0548-5413490 of stuur een e-mail naar directie.klimop@skot.nl. 

Basisschool Klim-Op is de enige katholieke basisschool in Rijssen. Echter ook niet-katholieke kinderen zijn van harte welkom. “Het is een open, gastvrije basisschool waar iedereen zich gewaardeerd en gekend voelt. Op dit moment heeft de school ongeveer 250 kinderen, verdeeld over twaalf groepen. Kinderen krijgen de ruimte zichzelf te leren ontdekken. Ontdekken wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze willen.” 

Ouders die graag nog meer informatie willen over basisschool Klim-Op kunnen ook kijken op de website: klimopschoolrijssen.nl

Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 3 uur geleden
Afbeelding
OV-ambassadeurs houden inloopspreekuur in Rijssen 4 uur geleden
Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 19 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 20 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 28 mrt, 14:09
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 28 mrt, 12:06
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12