Sponsoren steken SSV Rijssen in nieuwe kleding

RIJSSEN - Oranje en blauw, het zijn de kleuren die al lange tijd verbonden zijn aan de Schaats- en Skeelervereniging Rijssen. En ook de komende seizoenen wordt er weer in kleding geskeelerd in kleding met deze kleuren. Maar wel met een geheel nieuw ontwerp voor de komende vijf jaren(2022 tot en met 2026). 

Door de financiële steun van de kledingsponsoren TIZ Klimaat- en Koudetechniek, Keurslager Beverdam en Zonnebelt Vloeren & Montage zijn alle leden weer in nieuwe kleding gestoken. Bioracer, de toonaangevende producent op dit gebied, heeft een prachtige kledinglijn ontwikkelt voor de vereniging. Niet alleen skeelerpakken, maar ook schaatspakken, wielerkleding en vrije tijdskleding zijn nu te verkrijgen voor de leden. 

Hiermee is de Schaats- en Skeelervereniging Rijssen klaar voor alle mooie evenementen die er dit seizoen door hen georganiseerd gaan worden, met op 11 juni de Special Olympics Nationale Spelen en op 15 en 16 juli het Nederlands Kampioenschap Baan. Wie ook graag in zo’n mooie skeelerpakje wil rijden, kijkt op www.ssvrijssen.nl en ontdek wat SSV Rijssen allemaal te bieden heeft! 

Meer berichten
 
Auto zoeker