<p>Joanne Ballast opent op 9 mei de deuren van Jolie Women aan de Haarstraat 14.</p>

Joanne Ballast opent op 9 mei de deuren van Jolie Women aan de Haarstraat 14.

‘Misschien wel mooiste modezaak van Twente!’

RIJSSEN - Aan de Haarstraat 14 (voormalige ABN pand) wordt er flink schoongemaakt en worden de laatste puntjes op de ‘i’ gezet. Op 9 mei is het dan eindelijk zo ver; dan opent Jolie Women in Rijssen de deuren van haar gloednieuwe winkel voor het publiek. Na 10 jaar is het huidige pand (aan de Haarstraat 8, vrijwel naast de nieuwe winkel) toch echt te klein geworden. 

“Jolie is afgelopen jaren uit haar jasje gegroeid en daarom is het nu tijd voor een forse uitbreiding en vooral vernieuwing”, vertelt eigenaresse Joanne Ballast enthousiast. Op de vraag wat er anders gaat worden dan het vorige pand, heeft ze een duidelijke visie: “Wij willen onze klanten een unieke one-stop-shopping ervaring bieden.” Het vernieuwde concept gaat veel verder dan kleding alleen. Naast prachtige damesmode biedt Jolie Women namelijk ook schoenen, panty’s, sieraden, accessoires en zelfs bijpassende parfums aan. Je kunt je nu van top tot teen laten kleden en hoeft in principe geen deurtje meer verder.
De indrukwekkende winkel is niet alleen ruim en licht, maar ook fraai afgewerkt. Hierdoor komen alle producten van de diverse topmerken nog meer tot hun recht. “We wilden iets bijzonders realiseren dat past bij ons concept, want shoppen moet, zeker na corona, weer een gezellig uitje zijn. En dat kan straks met een heerlijke kop koffie, goede service en een passend advies in misschien wel de mooiste modezaak van Twente”, zegt Joanne Ballast lachend.

Ook online is Jolie Women actief. Voor mensen die geen tijd hebben of gewoon liever online willen winkelen is er een complete online webshop (www.joliewomen.nl) waarbij het team zelfs op afstand kan adviseren. “We zeggen niet voor niks al jaren: Jolie maakt oe blie!”. Joanne en haar enthousiaste team gaan voor blije klanten. Daarom is aan het nieuwe logo ‘Happy Women’ toegevoegd. In de openingsweek van 9 mei zijn er elke dag mooie acties, met als klap op de vuurpijl 1 jaar gratis shoppen. “We maken er echt een feestje van en houdt daarom onze socials goed in de gaten” zegt Ballast.

Meer berichten
 
Auto zoeker