OT&L Rijssen-Holten houdt weer een Transportdag

RIJSSEN - OT&L Rijssen-Holten (Opleidingscentrum Transport & Logistiek) houdt op zaterdag 14 mei De Transportdag 2022. Tijdens deze Transportdag presenteren veel transportbedrijven uit Rijssen, Holten en Enter hun bedrijf aan belangstellenden.

De laatste editie uit 2015 was een gigantisch succes en werd bezocht door ongeveer 3000 belangstellenden. “Transport is een mooie bedrijfstak om in te werken en dat wordt op 14 mei nog eens onderstreept. Een prachtig evenement voor jong en oud waar verschillende activiteiten worden georganiseerd waar aan deelgenomen kan worden tussen 10.00 en 16.00 uur”, laat de organisatie weten. De start is aan de Morsweg 24 in Rijssen.

Bekend vlogger in de transportwereld Martijn Kuipers komt speciaal naar Rijssen voor een meet & greet. Verder is er de mogelijkheid om in een simulator kennis te maken met het rijden in een vrachtwagen en komt Truckpulling Team Iron Man speciaal voor dit event naar Rijssen. 

Daarnaast is er de mogelijkheid om eens met de verschillende transportbedrijven kennis te maken voor een baan in transport en/of logistiek. 

Geïnteresseerd in transport? Kom dan ook op zaterdag 14 mei naar De Transportdag 2022!

Meer berichten
 
Auto zoeker