De kaas- en worstavonden voor bedrijven in de hal van Hevotec worden altijd zeer goed bezocht
De kaas- en worstavonden voor bedrijven in de hal van Hevotec worden altijd zeer goed bezocht (Foto: Jan Joost )

Kaas- en worstavond voor bedrijven weer van start

RIJSSEN - De ondernemers Ronald Vrijenhoek van Connectium en Maarten Steunenberg van Hevotec starten 19 mei weer met de informele netwerkavonden op het industrieterrein.

Onder de noemer “Keze & wors-oawnd” werden in het verleden al verschillende van deze zeer drukbezochte avonden gehouden in de hal van Hevotec.

Volgens Vrijenhoek zit geen enkele ondernemer te wachten op lange toespraken en saaie presentaties, “maar in een ongedwongen sfeer willen ondernemers ‘s avonds even gezellig met elkaar praten en zaken doen.” Vrijenhoek zegt dat de avonden duidelijk in een behoefte voorzien. “Op deze avonden komt ondernemend Rijssen bij elkaar voor laagdrempelig netwerken én we steunen ook altijd een goed doel. Het zijn van die typische netwerkavonden die juist geschikt zijn voor mensen die zeggen: “Det netwoarken is niks vuur miej!” Maar ook zeker voor de gevorderde netwerkers!” Er komt altijd een mooie mix van ondernemers. “Van modekoningen tot staalkeizers, van bouwtoppers tot advocaten en van loodgieters tot directeuren. Iedereen is welkom, als je maar gezelligheid meebrengt. Vanaf 19.00 uur zijn de deelnemers van harte welkom. Kijk op www.kaasenworstavond.nl 

Meer berichten
 
Auto zoeker