Foto: Marielle Dolman

Van Dam Groep opent haar deuren voor iedereen

RIJSSEN - Bijna 90 jaar is de Van Dam Groep een begrip in de regio. In 1935 begonnen als loodgietersbedrijf en in de loop van de jaren zijn daar disciplines als verwarming, elektra en ventilatie aan toegevoegd. Met de huidige klimaatdoelstellingen ligt de focus bij opdrachtgevers steeds meer op energiemanagement en duurzame technieken. Een sector die zich continue blijft ontwikkelen en de Van Dam Groep ontwikkelt zich graag mee!

De kenmerkende oranje busjes rijden inmiddels door heel het land om mooie technische installaties te verwezenlijken bij nieuwbouw en renovatieprojecten. Naast het installeren van werktuigbouwkundige en elektronische installaties, verzorgt het bedrijf na oplevering ook service en onderhoud aan de installaties. 

Na twee coronajaren waarin noodgedwongen de deuren gesloten moesten blijven, is het nu dan echt de hoogste tijd om de deuren te openen voor belangstellenden. “En dan belangstellenden in de breedste zin van het woord”, aldus Gerrit van Dam, directeur van Installatiebedrijf G. Van Dam. Of je nu collega, samenwerkingspartner, buurtgenoot, werkzoekende of geïnteresseerd bent in duurzame technieken, iedereen is welkom tijdens de open dag. Ook voor de jonge bezoekers zijn er vele leuke activiteiten.

De open dag wordt gehouden op 21 mei van 11.45 tot 15.00 uur. De Van Dam Groep is te vinden aan de Fahrenheitstraat 2-4 in Rijssen. Kom je ook?

Meer berichten
 
Auto zoeker