Sylvia Onstenk werkt 12,5 jaar bij Sans in de winkel als verkoopmedewerker. (Foto: Marjoly Fotografie)
Sylvia Onstenk werkt 12,5 jaar bij Sans in de winkel als verkoopmedewerker. (Foto: Marjoly Fotografie)

Sans is al 12,5 jaar blij met Sylvia Onstenk

Algemeen

RIJSSEN - Na tien jaar te hebben gewerkt als assistent-bedrijfsleider koos Sylvia Onstenk ervoor om een stapje terug te doen en op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Er waren meer bedrijven waar ze aan de slag kon en haar keuze viel op Sans. Dat dit toen de juiste beslissing was, blijkt wel. Sylvia is inmiddels 12,5 jaar in dienst bij Sans.

“Ik ben bij Sans prima op mijn plek”, vertelt Sylvia. “Er heerst een fijne sfeer op de werkvloer en ik heb leuke collega’s.” Toen Sylvia jaren geleden begon bij Sans, was dat als verkoopmedewerker op de winkelvloer. “Misschien ben ik van de oude stempel, maar ik vind het heel belangrijk dat mensen zich welkom voelen. Als ik zelf ga winkelen wil ik dat ook. Ik wil gezien worden als klant en niet dat het personeel het te druk lijkt te hebben met andere zaken. Een kop koffie, luisteren naar wat de klant wil en advies geven, dus ook zeggen als iets niet staat, maakt dat je niet alleen iets verkoopt, maar ook dat klanten terugkomen. Als men terugkomt, je naam nog weet en naar je vraagt, weet je dat je het goed doet.”

Tegenwoordig werkt Sylvia nog steeds op de winkelvloer op donderdag en zaterdagmiddag. Daarnaast versterkt ze sinds drie jaar het team dat verantwoordelijk is voor de aftersales van de webshop en werkt ze als personal shopper bij Sans. “Die afwisseling maakt dat ik echt op mijn plek ben. Bij de aftersales krijg je wel voornamelijk te maken met alles dat misgaat, zoals pakketjes die niet aankomen, en boze klanten. Daartegenover staat dan weer dat ik als personal shopper klanten een-op-een mag begeleiden tijdens het winkelen. Dit en de sfeer maakt dat ik nog een keer 12,5 jaar werken bij Sans en dus een 25-jarig jubileum wel zie zitten.”

Wie Sylvia wil feliciteren met haar jubileum is van harte welkom op donderdag 19 mei bij Sans aan de Haarstraat 33 in Rijssen. Wie bij Sylvia is geweest krijgt 12,5 procent korting op de aankoop.

Afbeelding
OV-ambassadeurs houden inloopspreekuur in Rijssen 51 minuten geleden
Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 15 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 16 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 21 uur geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 23 uur geleden
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12
Vlnr: Dick Keizer, Henk Plas, Gerrit Koster, Herman van den Belt, Wim Janssen.
Noordermannenkoor zet jubilarissen in het zonnetje 27 mrt, 12:07