De jarige Meikeverclub reed zaterdag twee keer door Twente. Hier vertrekt Andries Ligtenberg en zijn vrouw in hun Kever Cabrio.
De jarige Meikeverclub reed zaterdag twee keer door Twente. Hier vertrekt Andries Ligtenberg en zijn vrouw in hun Kever Cabrio. (Foto: Jan Joost )

Jarige Meikeverclub viert feestje met ritten en expo

RIJSSEN - De jarige Meikeverclub in Rijssen hield zaterdag een daverend verjaardagsfeest met twee jubileumritten en een expositie. 

‘s Morgens verzamelden zich de Keverbezitters rond de Oosterhof voor een speciale rit voor deelnemers met een beperking. Na terugkeer op het Landgoed konden de deelnemers genieten van een lunch. Na de middagstop werd een rit gemaakt voor de Keverbezitters door Twente. Tientallen liefhebbers van de klassieke robuuste auto in allerlei soorten en uitvoeringen deden daaraan mee. 

Het 25-jarig bestaan van de Meikeverclub viel samen met het 75-jarig jubileum van VW-dealer ROBA (Rozemuller en Bakker). Met behulp van allerlei bijzondere spullen en attributen die met het bekende automerk en de bekende Rijssense dealer, nu opgegaan in Pouw, te maken hebben, zijn te zien in de Koffiekelder van het Bouwhuis van het Rijssens museum. De expositie is de komende vier weken nog te bezichtigen.

De organisatoren kijken terug op een bijzonder geslaagde jubileumdag. Het weer werkte aan alle kanten mee. De sfeer was goed en iedereen heeft zeer genoten van dit hoogtepunt na twee jaren met coronabeperkingen.

Meer berichten
 
Auto zoeker