<p>In het ZINiN Theater in Nijverdal, neemt Evenmens mantelzorgers, vrijwilligers en professionals mee in de wereld van mantelzorgen.</p>

In het ZINiN Theater in Nijverdal, neemt Evenmens mantelzorgers, vrijwilligers en professionals mee in de wereld van mantelzorgen.

(Foto: ZININ)

Theatervoorstelling over leven mantelzorgers

TWENTE - Stichting Evenmens kiest voor een bijzondere manier om mantelzorgers, vrijwilligers en professionals mee te nemen in de wereld van het mantelzorgen. Op 3 juni worden zij uitgenodigd voor een gratis terugspeeltheatervoorstelling in het ZINiN Theater in Nijverdal. De acteurs en muzikant vertalen echte ervaringen en persoonlijke verhalen van mantelzorgers, direct naar theaterscenes. 

Op vrijdag 3 juni worden twee terugspeelvoorstellingen gegeven. In de middag (14.30 tot 16.00 uur, inloop vanaf 14.00 uur) is er een voorstelling voor iedereen die wel eens voor iemand zorgt, maar zeker ook voor vrijwilligers en professionals die zich inzetten om mantelzorgers te ondersteunen. Een voorstelling waar met veel gevoel, humor en herkenning het dagelijkse leven van mantelzorgers vertolkt wordt. 

In de avond (18.30 tot 20.00 uur, inloop vanaf 18.00 uur) worden jonge mantelzorgers en hun gehele gezin verrast met een toffe voorstelling die écht duidelijk maakt hoe het is om jonge mantelzorger te zijn. Kinderen of jongeren met zorgtaken vinden het vaak fijn om degene van wie ze houden te helpen. Al maakt dat het soms lastig om ook tijd en energie over te houden voor hun eigen leven.

Op een actieve, laagdrempelige en positieve manier worden de bezoekers tijdens deze terugspeelvoorstelling bewust gemaakt van hun eigen zorgende/sociale rol in het gezin. Ben jij een jonge mantelzorger? Meld je dan samen met je hele gezin gratis aan! Na afloop is er iets lekkers voor iedereen.

Wil jij één van deze bijzondere voorstellingen meemaken? Meld je dan aan! Dit kan tot en met 30 mei via: www.evenmens.nl/theatervoorstelling. Iedereen uit de gemeenten Hellendoorn, Rijssen-Holten, Wierden, Ommen, Twenterand, Raalte en Olst-Wijhe is welkom. Of bel. 0548 638 830.

Meer berichten
 
Auto zoeker