Afbeelding

Gotink breidt het aanbod verder uit

Algemeen

RIJSSEN - Goed nieuws voor mensen die maaltijden aan huis laten bezorgen of hier in de toekomst gebruik van willen maken. Gotink Coolinair Maaltijdservice uit Rijssen, zorgt ervoor dat haar menukeuze nu nog uitgebreider wordt. 

De samenwerking tussen Coolinair Catering en Gotink Catering wordt gevierd met meer vegetarische menu’s en toevoegingen van ambachtelijk gemaakte bijgerechten. “Het maken van heerlijke soepen en verrassende menu’s kunt u wel aan de koks van Gotink Catering overlaten. Wekelijks een andere menukaart en erg vaak ontdekt u nieuwe gerechten. Nooit saai dus. Want wanneer u toe bent aan tafeltje dekje, dan wilt u uiteraard wel dat het u smaakt!”

De trend verandert

“Echt ambachtelijk koken is waar het bij ons om gaat”, begint Bert Gotink, en hij vult aan: “Veel mensen nemen niet meer de tijd om zelf een stoofpotje te maken, vlees uren lang te laten sudderen of de soepen vanaf de basis te koken. Dus doen wij dat!” Dat is een trend van gemak die de laatste jaren verder toeneemt, alsmede het aanbod van kant-en-klaar maaltijden. In de supermarkt wordt het aanbod uitgebreider en er komen steeds meer maaltijdaanbieders bij. Gotink Catering heeft door het ambachtelijke koken en haar 40 jaar ervaring een stevige positie in de markt. “In samenwerking met Coolinair proberen wij dagelijks de mensen in Rijssen te verblijden met onze heerlijke verse maaltijden.”

Een andere trend waar Gotink Coolinair Maaltijdservice op inspeelt is de vraag naar verrassende en lekkere vegetarische maaltijden. Dat mensen meer vegetarisch gaan eten is onder jongeren al langer een trend, maar ook onder het oudere publiek zijn er steeds meer vegetariërs en flexitariërs te vinden. “Het percentage mensen dat vegetarisch eet is nu nog beperkt, maar onze koks hebben zoveel leuke gerechten bedacht. Het kan dus haast niet anders dan dat we meer vegetarische eters krijgen”, zegt Gotink. Op de menulijst van de maaltijdservice staan leuke nieuwe gerechten als: kikkererwtenstoof, heerlijke portobello paddenstoelen en een vegetarische groenten quiche. Met zulke lekkere en verrassende gerechten is vegetarisch eten geen “moetje”!

Vaste bezorgers met tijd voor een praatje

De maaltijden van de Gotink Coolinair Maaltijdservice kunnen in Rijssen, Wierden en Enter, warm aan huis worden geleverd. In deze dorpen en in Nijverdal, Hellendoorn en Goor kunnen de maaltijden ook koud aan huis geleverd worden. Naast de goede kwaliteit is dit een verschil met veel andere aanbieders die enkel koud aan huis leveren. Op de bezorgroutes zitten vaste bezorgers, zodat er niet elke week een ander gezicht aan de deur verschijnt. “Vast bezorgers die nog tijd hebben voor een praatjes is het mooie van onze maaltijdservice”, vertelt Eddy van Coolinair.


Mocht u geïnteresseerd zijn in de maaltijdservice, dan kunt u nu voordelig drie koelvers maaltijden voor 10,- euro proberen of vijf warme maaltijden voor 25,- euro. Neem hiervoor contact op met Gotink Coolinair Maaltijdservice: bel 0570 626 606 of bezoek de website gotink.nl/proef . Eet smakelijk!

gotink.nl/proef

Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 1 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 3 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 7 uur geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 9 uur geleden
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12
Vlnr: Dick Keizer, Henk Plas, Gerrit Koster, Herman van den Belt, Wim Janssen.
Noordermannenkoor zet jubilarissen in het zonnetje 27 mrt, 12:07
Met elkaar netwerken en genieten van een drankje, kaas en worst. Kijk voor meer foto's op hartvanrijssen.nl
Netwerken met kaas en worst 27 mrt, 12:04