Philine en Vajen overhandigden de cheque aan Jan Ebeltjes, voorzitter van stichting CHOE.
Philine en Vajen overhandigden de cheque aan Jan Ebeltjes, voorzitter van stichting CHOE.

Johan Frisoschool loopt voor CHOE

RIJSSEN - Onlangs hebben de kinderen van de Johan Frisoschool uit Rijssen een sponsorloop gehouden met als doel “geld inzamelen voor Stichting CHOE”.

CHOE houdt zich al jaren bezig met het verlenen van hulp aan Oekraïense weeskinderen in tehuizen. Verder zijn er veel andere projecten opgezet met plaatselijke organisaties. Ook voor oorlogsvluchtelingen zorgt de stichting voor opvangplekken in de tehuizen. Voor de kinderen van de Johan Frisoschool aanleiding om hun beste beentje voor te zetten en te rennen voor de kinderen die het zo moeilijk hebben. De kleuters legden een wat korter parcours af. De kinderen van de groepen 3 tot en met 8 renden een grote ronde. Er zijn veel rondjes gerend. Ook was er support vanaf de zijlijn. Voor alle sponsoren geldt: “hartelijk dank”.

Na de Pinksterviering van de school werd er een cheque ter waarde van 3856,05 euro overhandigd aan Jan Ebeltjes, voorzitter van Stichting CHOE. Ebeltjes was zichtbaar blij met de cheque. Er zullen schoolspullen gekocht worden voor de kinderen in Oekraïne die nu nauwelijks onderwijs krijgen.

Meer berichten