Afbeelding

Holtense Zwem4Daagse: een week vol zwemplezier

Algemeen

HOLTEN - De Holtense Zwem4Daagse wordt gehouden van maandag 20 tot en met donderdag 23 juni. De Zwem4Daagse wordt georganiseerd door het dames waterpoloteam van Twenhaarsveld. Ze beloven een week vol activiteiten met als klap op de vuurpijl Maarten van der Weijden die de week afsluit.

Voorheen kwam de opbrengst van de zwem4daagse ten goede aan activiteiten voor de eigen zwemjeugd. Dit jaar wordt een groot deel van de opbrengst geschonken aan de Maarten van der Weijden Foundation. Deze foundation werkt alleen met vrijwilligers en kent geen winstoogmerk. Al het geld dat gedoneerd wordt, komt rechtstreeks ten goede aan wetenschappelijk onderzoek voor het behandelen van kanker.

Om de drempel om mee te doen te verlagen is het inschrijfgeld zo laag mogelijk gehouden: 7,- euro per persoon. Per avond kunnen 10 of 20 baantjes gezwommen worden, met een medaille als beloning. Daarnaast hoopt de organisatie met activiteiten rond het bad extra geld op te halen voor de Foundation. Naast een persoonlijke donatie, kunnen er dagelijks plekken worden gekocht op het rad van avontuur. Er zijn mooie prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door vele sponsoren. Er kunnen loten worden gekocht voor een meet and swim met Maarten op donderdagavond. En verder zijn er veel randactiviteiten, zoals een stoepkrijtwedstrijd, concert HMV, waterspel met medewerking van de brandweer en ‘Snel naar de bel’.   

Aanmelden kan nog. Ga daarvoor naar zpctwenhaarsveld.nl

Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 1 uur geleden
Afbeelding
OV-ambassadeurs houden inloopspreekuur in Rijssen 2 uur geleden
Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 17 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 18 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 22 uur geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente gisteren
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12