Holtense Zwem4Daagse: een week vol zwemplezier

HOLTEN - De Holtense Zwem4Daagse wordt gehouden van maandag 20 tot en met donderdag 23 juni. De Zwem4Daagse wordt georganiseerd door het dames waterpoloteam van Twenhaarsveld. Ze beloven een week vol activiteiten met als klap op de vuurpijl Maarten van der Weijden die de week afsluit.

Voorheen kwam de opbrengst van de zwem4daagse ten goede aan activiteiten voor de eigen zwemjeugd. Dit jaar wordt een groot deel van de opbrengst geschonken aan de Maarten van der Weijden Foundation. Deze foundation werkt alleen met vrijwilligers en kent geen winstoogmerk. Al het geld dat gedoneerd wordt, komt rechtstreeks ten goede aan wetenschappelijk onderzoek voor het behandelen van kanker.

Om de drempel om mee te doen te verlagen is het inschrijfgeld zo laag mogelijk gehouden: 7,- euro per persoon. Per avond kunnen 10 of 20 baantjes gezwommen worden, met een medaille als beloning. Daarnaast hoopt de organisatie met activiteiten rond het bad extra geld op te halen voor de Foundation. Naast een persoonlijke donatie, kunnen er dagelijks plekken worden gekocht op het rad van avontuur. Er zijn mooie prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door vele sponsoren. Er kunnen loten worden gekocht voor een meet and swim met Maarten op donderdagavond. En verder zijn er veel randactiviteiten, zoals een stoepkrijtwedstrijd, concert HMV, waterspel met medewerking van de brandweer en ‘Snel naar de bel’.   

Aanmelden kan nog. Ga daarvoor naar zpctwenhaarsveld.nl

Meer berichten