21 dagen-challenge om meer energie te krijgen

HOLTEN - Dinie Krijt is 24 jaar geleden begonnen met Better Vitality. Zij helpt mensen bij het afslanken en bij het krijgen van meer energie. Dinie weet nog goed hoe ze met haar onderneming is begonnen.

“Ik wilde destijds graag afslanken en meer energie krijgen, dus daarom ben ik begonnen met Herbalife”, zegt Dinie, die altijd al wel veel met haar voeding en gezondheid bezig was. In samenwerking met haar leven op de boerderij begon ze met Better Vitality. “Ik was boerin, maar wilde graag mensen helpen. Toen ben ik parttime voor mezelf begonnen en dat doe ik eigenlijk nog steeds”, doelt Dinie op haar andere werk bij SnowiseSports.

Vanaf juni 2022 gaat Better Vitality de 21 dagen challenge in Holten en omgeving activeren. Deelnemers krijgen daarbij uiteraard begeleiding om in drie weken af te slanken en meer energie te krijgen. Om mee te doen, moet men zich aanmelden bij een besloten Facebookgroep of WhatsApp-groep. Meedoen kost 10,- euro en de pot gaat uiteindelijk naar degenen die het beste resultaat laten zien. De jury maakt een top 5 en zij krijgen leuke geldprijzen. “Maar het belangrijkste is, dat jij slanker en fitter wordt. En je heel veel tips en ideeën krijgt van mij en de andere deelnemers, zodat je na de 21 dagen hier nog steeds mee door kunt gaan”, aldus Dinie. “Het werkt superleuk. Mensen worden op meerdere manieren gemotiveerd, zowel door andere deelnemers, door mij en door de super prijzenpot!”

Tevens helpt Dinie om in beweging te komen en kan worden meegedaan aan de Fitclub. “Het is belangrijk dat mensen meer gaan bewegen. Tijdens de Fitclub wandelen wij en ondertussen doen we diverse oefeningen om alle spieren sterker te maken. En we zijn lekker in de buitenlucht.” De Fitclub is wekelijks op zaterdagmorgen om 9.00 uur en start aan de Rijssenseweg 6 in Holten.

Aanmelden kan via bettervitality@gmail.com of door te bellen met 0615576367.

www.diniekrijt.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker