De Regt door Zee blijft varen

RIJSSEN - De Regge is de afgelopen jaren vrijwel geheel heringericht. Met het project Regge Pelmolen Rijssen vult het waterschap nu een van de laatste schakels in. Straks zijn op afstand de werkzaamheden vanuit de Zomp te volgen. Nog even en dan loopt de meanderende Regge weer kronkelend door het Twentse Reggedal. 

Vaar mee met een recreatieve tocht op de Zomp. De schippers vertellen onderweg weetjes en verhalen. “Een beleving voor jong en oud”, aldus de schippers. De recreatieve tochten zijn online te boeken. Wie een schuit wil huren voor een eigen groep of familie kan bellen om te overleggen over een vaartocht op maat. Ook worden de speciale vaarten, zoals de Avondroodtochten op zaterdagavond met een hapje en een drankje, weer aangeboden. Ook de Ontdek de Regge-tochten en de Overtoomtochten zijn weer te boeken. Ga voor meer informatie en boeken van een tocht naar de website van de Enterse Zomp. 

Combinaties van wandelen, varen en een bezoek aan de Pelmolen zijn ook mogelijk. Deze activiteiten kunnen goed op elkaar afgestemd worden. 

www.entersezomp.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker