Afbeelding

Oncologie Netwerk Rijssen

Algemeen

Wanneer u of uw naaste te maken krijgt met kanker, verandert uw leven in een korte tijd vaak drastisch. Daarom is goede samenwerking tussen de verschillende zorgverleners belangrijk. De zorgverleners binnen Oncologie Netwerk Rijssen hebben ervaring in het behandelen en begeleiden van oncologische cliënten. De zorgverleners zijn op de hoogte van elkaars werkwijze en behandelmogelijkheden.  

Oncologie Netwerk Rijssen bestaat uit samenwerkende zorgverleners die mensen met kanker en hun naasten dichtbij huis ondersteunen in Rijssen en omstreken. Denk hierbij aan fysiotherapie, logopedie, podotherapie, huidtherapie, oedeemtherapie, ergotherapie, diëtisten, psychotherapie en andere gespecialiseerde zorgverleners. Tevens zijn hier enkele huisartsen bij aangesloten.

Met elkaar realiseren deze zorgprofessionals in de regio dat mensen met kanker de best mogelijke, patiëntvriendelijke en efficiënte oncologische zorg krijgen en ervaren.

Samen bieden wij zowel fysieke als mentale ondersteunende begeleiding voor, tijdens en na de medische behandeling van kanker. Onze missie is trefzekere zorg voor iedere cliënt met kanker. Zo kijken wij vanuit verschillende invalshoeken naar de cliënt. De deelnemende zorgverleners hebben speciale interesse binnen hun vakgebied voor oncologie.  

Hoe werkt een behandeling in een oncologienetwerk?

Bent u behandeld in het ziekenhuis, maar ervaart u thuis nog klachten? Dat is heel normaal, uw lichaam heeft tijd nodig om te herstellen. Daarnaast roept de diagnose kanker vaak emoties en gevoelens op. Welke hulp voor wie het beste is, hangt van allerlei zaken af en het verschilt per persoon. Daarom werken zorgverleners in deze regio samen in lokale netwerken voor een optimaal behandelresultaat voor u. Op deze manier komt u snel bij de juiste persoon terecht en hoeft u niet ver te reizen.  

Neem gerust contact op

Op onze website vindt u een overzicht welke zorgverleners er in uw buurt in het netwerk zitten. Neem gerust contact op met onze zorgverleners voor meer informatie of een afspraak.

E-mail: hallo@onconetwerkrijssen.nl

onconetwerkrijssen.nl 

Judith Toeters
huid- en oedeemtherapie
T: 06-30028549
E: huidtherapie@judithtoe ters.nl

judithtoeters.nl

Afbeelding
Zomerserie orgelconcerten in de Schildkerk 27 mei, 17:49
Afbeelding
H. Dionysiuskerk is open tijdens Open Kerkendag 27 mei, 07:55
Afbeelding
s.v. Rijssen met 2-0 onderuit in wedstrijd tegen RSKV Bornerbroek 26 mei, 19:53
Afbeelding
Oproep voor 'krakersrellen' van zwembad De Koerbelt 26 mei, 17:55
Afbeelding
Geslaagd weekend voor SVOD turnsters in België 26 mei, 15:54
Afbeelding
Canon Rijssense kerken staat online 26 mei, 11:50
Afbeelding
'Ons Vermaak' houdt jeugdviswedstrijden 26 mei, 09:50
Afbeelding
Hele buurt wil lindebomen Haarstraat juist kappen 26 mei, 08:03