<p>Zone.college organiseert een voorlichtingsavond voor onder meer brancheopleidingen en deeltijdopleidingen.</p>

Zone.college organiseert een voorlichtingsavond voor onder meer brancheopleidingen en deeltijdopleidingen.

Zone.college houdt weer een voorlichtingsavond

ALMELO - Zone.college houdt op dinsdag 21 juni een voorlichtingsavond voor iedereen die binnenkort een opleiding of cursus wil volgen voor een baan in de groene, agrarische of food sector.  

Tussen 18.00 tot 20.00 uur docenten en studieadviseurs aanwezig, die kunnen helpen bij het maken van een studiekeuze. Op de locatie aan de Bornerbroeksestraat in Almelo wordt ook een presentatie gegeven over de VHG branche-opleiding voor aankomende hoveniers.  

Iedereen die graag meer te weten wil komen over de mbo-opleidingen, branche-opleidingen en/of cursussen die na de zomer starten, kan zich aanmelden via de website www.zone.college. De meeste mbo-opleidingen in Zwolle zijn ook in deeltijd (leren en werken) te volgen. Denk bijvoorbeeld aan de opleidingen Paardenhouderij, Voeding & technologie, Tuin & landschap of Veehouderij.  

Zone.college is met 8 locaties, ruim 900 medewerkers en meer dan 7.000 leerlingen/studenten de grootste groene opleider van Oost-Nederland. In samenwerking met het bedrijfsleven biedt de organisatie praktijkgericht beroepsonderwijs voor vo-leerlingen, mbo-studenten en medewerkers die zich willen ontwikkelen in de groene, agrarische of food sector.

Meer berichten
 
Auto zoeker