Ouders en kinderen doen mee aan de avondvierdaagse en passeren hier het Rijssense bedrijventerrein.
Ouders en kinderen doen mee aan de avondvierdaagse en passeren hier het Rijssense bedrijventerrein. (Foto: Dorien Willems)

De nieuwe Avond4Daagse krijgt zeker vervolg in 2023

RIJSSEN - De doorgestarte Avond4Daagse is een zodanig succes geworden dat er volgend jaar zeker een nieuwe editie zal worden georganiseerd. 

Even leek het erop dat door allerlei coronaperikelen de dagen geteld waren voor dit laagdrempelige sportevenement. Maar enkele wandelliefhebbers vormden inderhaast een nieuw bestuur en geholpen door ViaVie Welzijn en bewegingscoach Ingrid Schultink werd de avondvierdaagse van een gewisse ondergang gered.

Volgens bestuurslid Dorien Willems was het even wennen vanwege de vrije start, “maar de deelnemers vormden zelf groepen om mee te lopen. De Johan Frisoschool deed dat direct heel goed. Ook de scouting wist zich prima te organiseren. Verder zag je schoolklassen en bijvoorbeeld buurtvereniging de Burcht.”

De laatste avond mocht iedereen verkleed komen en was er een Intertoysbon van 25 euro voor de drie beste verklede personen of groepen. Winnaars waren buurtvereniging de Burcht als Buurman-en-Buurman en Bibi en Guusje die in bikini met zwembanden om hebben gelopen en de Johan Frisoschool die als cheerleaders verkleed waren.

Meer berichten
 
Auto zoeker