<p>De organisatie hoopt dat het centrum van Rijssen zaterdag bruist van alle activiteiten op de actiedag waarop aandacht wordt gevraagd voor een volwaardige plaats voor mensen met een beperking.</p>

De organisatie hoopt dat het centrum van Rijssen zaterdag bruist van alle activiteiten op de actiedag waarop aandacht wordt gevraagd voor een volwaardige plaats voor mensen met een beperking.

(Foto: jan Joost)

Dank aan Rabo en Hart-krant voor steun actiedag

RIJSSEN - Een actie om aandacht te vragen voor mensen met een beperking is niet mogelijk zonder ruimhartige bijdragen van goedwillende sponsoren.

De organisatoren zijn dan ook bijzonder blij met de hartverwarmende steun van de Rabobank en ondernemersvereniging Habi waardoor de actiedag mogelijk wordt gemaakt.

Ook deze krant, Hart van Rijssen-Holten, heeft de organisatie volop de ruimte gegeven aan de weg te timmeren met de aankondiging van de actiedag voor het goede doel. 

De organiserende gelegenheidswerkgroep ontstond op voorstel van Vrienden van Siloah. Een breed gesteunde actie in het Rijssense winkelcentrum zou een mooie gelegenheid zijn om aandacht te vragen voor mensen met een beperking. Andere instellingen die werkzaam zijn op hetzelfde terrein haakten direct aan. Daarop haakten de Stichting de Baalderborg, de Stichting Philadelphia, ViaVie Welzijn, Only Friends Twente, het Rijssens Museum/Brandweermuseum en de gemeente Rijssen-Holten aan. De actiedag werd donderdagavond ingezet met een mini-symposium voor ondernemers onder leiding van Rick Brink om mensen met een beperking in dienst te nemen.

Meer berichten
 
Auto zoeker