Basisschool De Driesprong viert 101-jarig bestaan

HOGE HEXEL - Binnenkort is het al zover: Het jubileumfeest van Basisschool De Driesprong in Hoge Hexel. In de week van 4 tot en met 9 juli wordt grootst gevierd dat deze basisschool al 101 jaar bestaat.

Op maandagmorgen 4 juli wordt het feest geopend met het hijsen van de vlag en het zingen van het schoollied. Op deze dag zal het er een beetje aan toegaan zoals vroeger op school. Iedereen komt verkleed in kleding van vroeger. Op dinsdag is er een feestelijk uitstapje voor alle kinderen. De onderbouw bezoekt de kinderboerderij in Bentelo. De bovenbouw gaat naar het Rijksmuseum in Amsterdam en naar een klimbos. Verderop in de week wordt er onder meer een pleinconcert en een picknick gehouden en zal er hard gewerkt worden aan een mooi blijvend aandenken.

Op zaterdag 9 juli is er een reünie en een groot feest. ’s Middags vanaf drie uur is de reünie. Om acht uur ’s avonds wordt het schoolfeest gehouden. De feestcommissie hoopt dat mensen die van plan zijn te komen zich snel willen aanmelden. Dit kan via de link op de website van de school www.3spr.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker