Jan Bakker overhandigt Henk  Wolterink de afscheidscadeaus.
Jan Bakker overhandigt Henk Wolterink de afscheidscadeaus. (Foto: jan Joost)

Afscheid Henk Wolterink van de Kooperaatsie

RIJSSEN - Bestuurslid van het eerste uur Henk Wolterink heeft dinsdagavond afscheid genomen van de Kooperaatsie. Wolterink werd toegesproken door voorzitter Jan Bakker van het Rijssense toeristische samenwerkingsverband van Parkgebouw, Pelmolen, Enterse Zomp, Rijssens Leemspoor en Rijssens Museum.

Op het terras van het Parkgebouw memoreerde Bakker de inzet van Wolterink die als voorzitter van de Beheerscommissie van het Parkgebouw betrokken was bij de informele overleggroep die de Kooperaatsie jaren lang geweest is. 

Uiteindelijk werd besloten het informele overleg tot een rechtspersoon te maken door het oprichten van de Stichting de Kooperaatsie. Dit samenwerkingsverband spant zich in om de vijf Rijssense toeristische attracties op een goede manier onder de aandacht van het grote publiek te brengen.  

Als dank voor Wolterinks enthousiasme hadden de samenwerkingspartners allemaal een afzonderlijk afscheidsgeschenk bedacht. Wolterink is opgevolgd door de nieuwe voorzitter van de Parkgebouwbeheerscommissie, Gertjan Klein Legtenberg.

Meer berichten
 
Auto zoeker