Afbeelding

Zangavond van Rijssens Mannenkoor in Markelo

Algemeen

MARKELO/RIJSSEN - De organisatie ‘Zingen in de zomer’ uit Markelo houdt in samenwerking met het Rijssens Mannenkoor een zangavond op woensdag 13 juli. De zangavond vindt plaats in de Martinuskerk in Markelo.

Vorig jaar was het de eerste keer dat Zingen in de zomer activiteiten organiseerde in de Martinuskerk. Dit jaar kwam er een uitvraag binnen bij het Rijssens Mannenkoor. Samen hebben ze dit jaar het eerste concert opgetuigd en het programma ziet er veelbelovend uit. 

Het eerste concert zal plaatsvinden op woensdag 13 juli om 19.30 uur in de Grote of wel de Martinuskerk in Markelo. Dirigent Jaap Kramer van het Rijssens Mannenkoor heeft een mooi programma samengesteld. De belangstellenden uit Markelo maar ook zeker uit Rijssen kunnen genieten van een passend christelijk programma en er is zeker ruimte voor samenzang. Het koor wordt op piano begeleid door niemand minder dan pianovirtuoos Jan Lenselink en op orgel door Markeloër Gerrolt Droogsma.

Wilt u dit concert meebeleven dan kunt u de kaarten verkrijgen bij Boekhandel Prins Grotestraat 13 Markelo, Kerkelijk-bureau Markelo, geopend op 30 juni en 7 juli tussen 09.30 en 12.00 uur. Maar ook via kaarten@pk-markelo.nl en natuurlijk bij de ingang van de kerk op de dag van het concert. Wees er snel bij want vol = vol

Het Rijssens Mannenkoor en de organisatie ‘Zingen in de zomer’ zien iedereen graag op 13 juli in de Martinuskerk in Markelo.

Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 2 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 3 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 4 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 22 uur geleden
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 24 apr, 12:00
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 23 apr, 17:41
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 23 apr, 13:57