<p>Popkoor PurSang timmert de laatste jaren flink aan de weg en heeft een zeer breed repertoire.</p>

Popkoor PurSang timmert de laatste jaren flink aan de weg en heeft een zeer breed repertoire.

(Foto: Pursang)

Zing Inn bij Spekhorst door popkoor PurSang

RIJSSEN - Popkoor PurSang organiseert vrijdagavond 8 juli een Zing Inn bij Spekhorst, een van de meest gezellige cafés van Rijssen.

Volgens bestuurslid Dianne Pas wordt het een heel erg gezellige avond, waarvoor speciaal de keus op Spekhorst is gevallen. Aanvang 20 uur. 

De sfeer die het historische etablissement uitstraalt leent zich heel erg goed voor een informele Zing Inn waar nieuwe en ervaren zangers en zangeressen kun muzikale hart kunnen ophalen. PurSang zal zelf enkele bekende nummers ten gehore brengen, maar ook publiek wordt van harte uitgenodigd om mee te zingen.

Meedoen

Er zijn speciale boekjes gemaakt waarin de nummers die zullen klinken staan, zodat er ut volle borst meegedaan kan worden. Mensen kunnen ook komen luisteren, maar als ze het leuk vinden om mee te doen, dan worden ze deze avond daarvoor van harte voor uitgenodigd. 

PurSang is een sprankelend koor dat de laatste jaren flink aan de weg timmert. Het repertoire is zeer breed, dus er zit altijd wel iets bij dat mensen in het hart raakt en aanzet om mee te doen. Ook kan PurSang nieuwe zangers gebruiken, vooral aan mannenstemmen is grote behoefte. 

Meer berichten
 
Auto zoeker