Jeroen: ‘Zwembaden en spa’s gaan op dit moment erg hard’

HOLTEN - “Eigenlijk hou ik helemaal niet van die warmte,” zegt Jeroen Vukkink (24) lachend. Toch is hij erg blij met de zomerse vooruitzichten, want zijn opzetzwembaden, tenten, barbecues en terrasverwarmers verkopen als warme broodjes. En in het najaar? Dan is iedereen welkom voor kerstartikelen. 

Het ondernemersbloed heeft hij van zijn ouders. Vader Henrie Vukkink, bekend van lunchroom Buitengewoon Holten op de Holterberg, heeft hem geholpen bij het inrichten van zijn kantoor en opslagruimte aan de Fabrieksweg 18 in Holten. Op industrieterrein Vletgaarsmaten.

Jeroen is gestart vanuit de schuur bij zijn ouders thuis. “Ik ben in 2018 begonnen met een beetje handel,” legt hij uit. “Een jaar later kwam ik op het idee om voor de zomer producten van Intex te verkopen.” Het werd een beetje druk in de straat door alle bestellingen die koeriersbusjes kwamen ophalen. “Dit pand aan de Fabrieksweg kwam op m’n pad.” Een ideale plek om naar uit te wijken. 

Jeroen verkoopt inmiddels via zijn eigen website www.uwbuitenspecialist.nl. Daarnaast is hij ook te vinden bij Bol en Amazon. “Ik verkoop voornamelijk in Nederland en België. Grote zwembaden van vijf bij tien meter en opblaasbare spa’s doen het zeer goed.” Maar ook warmtepompen en solarproducten om het zwemwater op temperatuur te krijgen. De bestellingen stromen binnen. Hij verkoopt dan ook van alles voor buiten. En veel accessoires voor opzetzwembaden: lampjes, chloorproducten, filters, stofzuigers en speelgoed voor in het water. Verder zit hij te denken aan trampolines en tuinmeubelen. “Maar dat wordt volgend jaar.”

Alhoewel zomerproducten het hele jaar door wel verkopen, zakt de markt in het najaar toch in. Daarom verkoopt Jeroen als uwkerstpecialist.nl vanaf november kerstartikelen. “Deze heb ik in januari al ingekocht. Verlichting, huisjes, bomen, ballen. Ik had niet verwacht dat er zoveel kerstartikelen zijn. Straks heb ik maar liefst tweeduizend kerstproducten te koop.” Het idee is om het pand ook in kerstsfeer aan te kleden. Alhoewel er geen verkoop in het pand zelf is, is het wel mogelijk er bestellingen af te halen. 

En zijn toekomstdroom? “Een grotere ruimte met showroom. Zodat je klanten kunt laten zien wat je in huis hebt.”

Meer informatie is te vinden op: www.uwbuitenspecialist.nl 

Meer berichten
 
Auto zoeker