Afbeelding

Enterse toneelvereniging Met Mekaa zoekt acteurs

Algemeen

ENTER - Met Mekaa bestaat uit 16 leden uit Enter. Samen met hulp van enkele partners verzorgen zij alle activiteiten die bij amateurtoneel aan de orde komen. Het spel, bouw van het decor, aankleden toneel, regie, kaartverkoop, PR, et cetera.

De toneelvereniging speelt graag blijspelen, want die passen het best bij Met Mekaa. En dat doen ze zoveel mogelijk in het Eanters dialect. “Wij zij altijd geïnteresseerd in jonge mensen die met ons mee willen doen. Als toneelspeler/speelster, souffleur of als technische man/vrouw achter de schermen, alles is bespreekbaar en welkom. Vie zeukt volk!”, aldus de leden. “Laat van je horen, stuur een e-mail, kom eens langs op een van onze repetitieavonden of zoek ons op na een voorstelling.” 

Concreet zoeken ze voor dit speeljaar een man, 20-35 jaar, die al zin heeft om dit jaar vanaf de bouwvak tot en met november te oefenen en te spelen. Opgeven kan door een e-mail te sturen naar info@metmekaa.nl. “Wat willen we dan graag het volgende van je ontvangen: profielfoto, leeftijd, wat is je droomrol in een toneelstuk, telefoonnummer. Dooj met?” Aanmelden kan tot 29 augustus.

Ga voor meer informatie naar metmekaa.weebly.com.

Afbeelding
Cursus internet voor beginners 14 uur geleden
Afbeelding
Maak het verschil voor een ander met de gebakjesactie 24 sep., 19:47
Afbeelding
Amateur schietwedstrijd bij SV Tubantia in Rijssen 24 sep., 18:38
Afbeelding
Eerste restauratieproject onthuld 24 sep., 18:09
Afbeelding
Nomineer organisatie of een jonge vrijwilliger 24 sep., 12:20
Afbeelding
Houd je hersenen actief in de Studiekring bij de bibliotheek 23 sep., 17:26
Afbeelding
Bijeenkomsten 'Goed omgaan met dementie' 23 sep., 14:06
Afbeelding
Respect voor dialect in de Fruytierschool Rijssen 23 sep., 10:48