Enterse toneelvereniging Met Mekaa zoekt acteurs

ENTER - Met Mekaa bestaat uit 16 leden uit Enter. Samen met hulp van enkele partners verzorgen zij alle activiteiten die bij amateurtoneel aan de orde komen. Het spel, bouw van het decor, aankleden toneel, regie, kaartverkoop, PR, et cetera.

De toneelvereniging speelt graag blijspelen, want die passen het best bij Met Mekaa. En dat doen ze zoveel mogelijk in het Eanters dialect. “Wij zij altijd geïnteresseerd in jonge mensen die met ons mee willen doen. Als toneelspeler/speelster, souffleur of als technische man/vrouw achter de schermen, alles is bespreekbaar en welkom. Vie zeukt volk!”, aldus de leden. “Laat van je horen, stuur een e-mail, kom eens langs op een van onze repetitieavonden of zoek ons op na een voorstelling.” 

Concreet zoeken ze voor dit speeljaar een man, 20-35 jaar, die al zin heeft om dit jaar vanaf de bouwvak tot en met november te oefenen en te spelen. Opgeven kan door een e-mail te sturen naar info@metmekaa.nl. “Wat willen we dan graag het volgende van je ontvangen: profielfoto, leeftijd, wat is je droomrol in een toneelstuk, telefoonnummer. Dooj met?” Aanmelden kan tot 29 augustus.

Ga voor meer informatie naar metmekaa.weebly.com.

Meer berichten
 
Auto zoeker