Afbeelding
Foto: Marcel Veenstra

OpStap excursie van Landschap Overijssel langs de Regge

Algemeen

ENTER/WIERDEN - Landschap Overijssel verzorgt een bijzondere ‘Op Stap’ excursies langs de Regge. Ga zondag 14 augustus om 09.30 mee met de wandelexcursie vanuit De Wisselmaat bij het Exoo tussen Wierden en Enter. Langs de oevers van de Regge tref je veel bijzondere bomen en planten aan. Een excursie waarbij je volop geniet van de Regge en haar omgeving. De gidsen stoppen onderweg nog voor een kleine pauze, de wandeling duurt minimaal 2,5 uur.

Onderweg geeft een landschapsgidsgids van Landschap Overijssel uitleg over de flora en fauna en cultuurhistorie langs de Regge. Dit waterrijke gebied is de leefomgeving van veel bijzonder vogels, zoals bijvoorbeeld de ijsvogel. Daarnaast kent het gebied een grote diversiteit van planten en bomen waar de gidsen meer over kunnen vertellen. Stevige, waterdichte schoenen zijn een goed idee tijdens deze excursie.

Aanmelden

Meld je van tevoren aan via de website van Landschap Overijssel, www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Er is plaats voor maximaal 15 personen.

Kosten

De kosten zijn 5,- euro per volwassene en 3,- per kind. Als donateur van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, kan men op vertoon van de donateurspas gratis mee met deze excursie.

Gratis deelnemen?

Word donateur! Als donateur steunt men het werk van Landschap Overijssel. En het is belangrijk, want hoe meer mensen betrokken zijn bij het Overijsselse landschap, hoe beter het beschermd kan worden. Donateur worden kan al vanaf 24,- euro per jaar. Kijk voor meer informatie op de website www.landschapoverijssel.nl/financiele-steun/word-donateur

Afbeelding
Cursus internet voor beginners 14 uur geleden
Afbeelding
Maak het verschil voor een ander met de gebakjesactie 24 sep., 19:47
Afbeelding
Amateur schietwedstrijd bij SV Tubantia in Rijssen 24 sep., 18:38
Afbeelding
Eerste restauratieproject onthuld 24 sep., 18:09
Afbeelding
Nomineer organisatie of een jonge vrijwilliger 24 sep., 12:20
Afbeelding
Houd je hersenen actief in de Studiekring bij de bibliotheek 23 sep., 17:26
Afbeelding
Bijeenkomsten 'Goed omgaan met dementie' 23 sep., 14:06
Afbeelding
Respect voor dialect in de Fruytierschool Rijssen 23 sep., 10:48