Museumdag ‘Brommers kiek’n’

HOLTEN - Woensdag 10 augustus houden de gezamenlijke Holtense musea en cultuurhistorische instellingen voor de 12e keer de Hoolter Museumdag. Dit jaar is het thema: ‘Brommers kiek’n’. De Hoolter Museumdag is een gezellige en leerzame dag voor jong en oud waar niet alleen veel toeristen op afkomen, maar die ook zeer veel Holtenaren trekt. 

Op deze dag zijn alle deelnemende instellingen geopend van 10.00 tot 16.00 uur en deze zijn uitstekend per fiets of auto bereikbaar. De deelnemende musea en cultuurhistorische instellingen zijn: Oudheidkamer Hoolt’n, Dorpsstraat 25-27. Museum Broer een leven lang boer, Langstraat 40. Collectie Nagelhout (Kulturhus), Smidsbelt 6. Natuurmuseum Holterberg, Holterbergweg 12. De Diekerhookse Mölle “De Hegeman”, Dijkerhoekseweg 22. Erve de Hommelte, Helhuizenweg 6A (Haarle) waar een grote collectie oude motoren staat. 

De gratis routebeschrijving is verkrijgbaar bij alle deelnemers, bij diverse recreatiebedrijven in en om Holten en bij het Toeristisch Informatiepunt in het Kulturhus op de Smidsbelt. 

Meer berichten
 
Auto zoeker