Afbeelding

Werken in de vakantie: Rosanne Plas

Algemeen

RIJSSEN - Overal kom je ze tegen, jongeren die in de vakantieperiode een baantje hebben om wat geld bij te verdienen. Een aantal werkt ook naast hun middelbare schoolperiode en/of vervolgopleiding.

Rosanne Plas (19) werkt vijf dagen per week tijdens de zomervakantieperiode bij de HEMA in Rijssen. Ze is begin juli begonnen, maar tussendoor is ze zelf ook nog een poosje op vakantie. “Ik ga naar Portugal met een vriendengroep, daar heb ik veel zin in”, meent Rosanne. Ze werkt al een langere tijd bij de HEMA op de donderdagavond en de zaterdag. Op de vraag waarom ze hiervoor heeft gekozen en wat zij zoal doet antwoordt ze: “Ik werk op de versafdeling bij brood- en banket en de vleeswaren. Leuk om te doen en heb veel contacten met de klanten. Ik ben onder andere bezig met brood en vleeswaren snijden, bestellingen van gebak verwerken en natuurlijk de klanten helpen.” Ik heb eerder ook wel op andere afdelingen gewerkt en achter de kassa gestaan maar dit spreekt mij het meest aan.”

Rosanne volgt momenteel de opleiding HBO-V voor verpleegkundige in Zwolle en gaat aan haar derde studiejaar beginnen. Op den duur wil zij het liefst op de spoedeisende hulp in het ziekenhuis gaan werken. “Dat is een afdeling die mij erg aanspreekt.” Maar ze blijft zeker nog een poos bij de HEMA werken als bijbaan en in de zomerperiodes.

!
Afbeelding
Laat je inspireren door Baderie Ter Harmsel 24 minuten geleden
Afbeelding
BSK Keukens heropent verbouwde showroom 2 uur geleden
Afbeelding
Demonstratiedagen bij Lefulux Wonen in Heeten 6 uur geleden
Afbeelding
FC Twente pakt thuis een nette 3-0 winst op Vitesse 8 uur geleden
Afbeelding
Laat je inspireren tijdens oktober woonmaand 11 uur geleden
Afbeelding
Beleef Scandinavisch slapen bij Bos Bedden Nijverdal gisteren
Afbeelding
Medewerkers in het zonnetje gezet 5 okt, 18:08
Afbeelding
Voorleeslunch in Kulturhus Holten 5 okt, 15:02