Afbeelding

Laat jij je inspireren door Only?

Algemeen

Inspiratie nodig voor een nieuwe look? En moet dat dan echt vrouwelijk zijn of juist stoer? Een elegante outfit voor het werk of meer casual voor in de vrije tijd? Kijk dan zeker eens bij de collectie van Only. Dit kledingmerk is helemaal gericht op vrouwen en door het uitgebreide assortiment van onder meer shirts, broeken en rokken is er elke gewenste look voor elke gelegenheid mee te creëren. Laat je daarbij vooral verleiden tot je eigen combinaties en probeer ook eens iets nieuws. Wie zegt dat een elegante blouse niet samen met een stoere broek gedragen kan worden? Jij bepaalt wat wel en niet kan!

Only heeft onder meer T-shirts in vrolijke kleuren als felgroen, roze, paars en blauw, maar ook in de echte basiskleuren wit en zwart. T-shirts in effen kleuren, met een opdruk, een stipje of streepje of bloemenmotief. En wat dacht je van eentje met een inzet van kant? Met alleen de variatie in T-shirts wordt zeker duidelijk dat je met Only alle kanten op kunt. Alle mogelijkheden liggen binnen handbereik.

Alleen een shirt is natuurlijk niet genoeg, daarom heeft Only een collectie met kledingstukken in alle soorten en maten. Ooit begonnen ze met het maken van jeans speciaal voor vrouwen en deze maken nog steeds deel uit van de collectie. Niet zo vreemd als je je bedenkt hoe veelzijdig jeans zijn. Een opsomming van wanneer ze niet gepast zijn, is waarschijnlijk vele malen korter dan wanneer jeans wel te dragen zijn. Verder heeft Only blouses, rokken, broeken, jurken, vesten, truien en jassen in diverse materialen. Voor elk jaargetijde is er een complete outfit van Only samen te stellen. 

Nog wat nodig voor de laatste zomerse dagen of al even spieken wat Only te bieden voor het najaar of winter? Ga naar Sans-online.

!
Afbeelding
BSK Keukens heropent verbouwde showroom 23 minuten geleden
Afbeelding
Demonstratiedagen bij Lefulux Wonen in Heeten 4 uur geleden
Afbeelding
FC Twente pakt thuis een nette 3-0 winst op Vitesse 6 uur geleden
Afbeelding
Laat je inspireren tijdens oktober woonmaand 9 uur geleden
Afbeelding
Beleef Scandinavisch slapen bij Bos Bedden Nijverdal 22 uur geleden
Afbeelding
Medewerkers in het zonnetje gezet gisteren
Afbeelding
Voorleeslunch in Kulturhus Holten 5 okt, 15:02
Afbeelding
Boles pottery: te mooi voor in de kast 5 okt, 13:42