Afbeelding

Laat jij je inspireren door Only?

Algemeen

Inspiratie nodig voor een nieuwe look? En moet dat dan echt vrouwelijk zijn of juist stoer? Een elegante outfit voor het werk of meer casual voor in de vrije tijd? Kijk dan zeker eens bij de collectie van Only. Dit kledingmerk is helemaal gericht op vrouwen en door het uitgebreide assortiment van onder meer shirts, broeken en rokken is er elke gewenste look voor elke gelegenheid mee te creëren. Laat je daarbij vooral verleiden tot je eigen combinaties en probeer ook eens iets nieuws. Wie zegt dat een elegante blouse niet samen met een stoere broek gedragen kan worden? Jij bepaalt wat wel en niet kan!

Only heeft onder meer T-shirts in vrolijke kleuren als felgroen, roze, paars en blauw, maar ook in de echte basiskleuren wit en zwart. T-shirts in effen kleuren, met een opdruk, een stipje of streepje of bloemenmotief. En wat dacht je van eentje met een inzet van kant? Met alleen de variatie in T-shirts wordt zeker duidelijk dat je met Only alle kanten op kunt. Alle mogelijkheden liggen binnen handbereik.

Alleen een shirt is natuurlijk niet genoeg, daarom heeft Only een collectie met kledingstukken in alle soorten en maten. Ooit begonnen ze met het maken van jeans speciaal voor vrouwen en deze maken nog steeds deel uit van de collectie. Niet zo vreemd als je je bedenkt hoe veelzijdig jeans zijn. Een opsomming van wanneer ze niet gepast zijn, is waarschijnlijk vele malen korter dan wanneer jeans wel te dragen zijn. Verder heeft Only blouses, rokken, broeken, jurken, vesten, truien en jassen in diverse materialen. Voor elk jaargetijde is er een complete outfit van Only samen te stellen. 

Nog wat nodig voor de laatste zomerse dagen of al even spieken wat Only te bieden voor het najaar of winter? Ga naar Sans-online.

Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 17 minuten geleden
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 5 uur geleden
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 22 uur geleden
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD gisteren
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 23 apr, 13:57
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend 23 apr, 11:50
De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 20 apr, 17:55