Zon, gezelligheid en volop waterpret: het grootste watergevecht van Overijssel werd deze week gehouden bij De Flierefluiter in Raalte.
Zon, gezelligheid en volop waterpret: het grootste watergevecht van Overijssel werd deze week gehouden bij De Flierefluiter in Raalte.

Grootste watergevecht bij De Flierefluiter in Raalte

Algemeen

Het was zweten geblazen deze week dankzij de tropische temperaturen. Maar bij speeltuin De Flierefluiter in Raalte had men een goede manier gevonden om het hoofd koel te houden: hier werd dinsdag, woensdag en donderdag namelijk het grootste watergevecht van Overijssel gehouden!

RAALTE - De kinderen én ouders genoten volop van de gezellige watergevechten die op het voetbalveld van de speeltuin gehouden werden. De Flierefluiter had voor de bezoekers de nodige waterspuiten geregeld, maar kinderen konden ook zélf hun waterpistolen meenemen.

Wie naar de weerberichten kijkt, ziet dat we ook de komende tijd nog mogen genieten van zomers weer in de regio. De Flierefluiter wil dan ook in de rest van de zomervakantie nog enkele watergevechten houden, afhankelijk van de weersvoorspellingen. Houd hiervoor dus goed de website in te gaten om het niet te missen! De Flierefluiter biedt ook op alle andere dagen volop waterpret, aangezien het buitenbad, de waterspeeltuin en glijbanen de hele zomer geopend zijn.

De Flierefluiter is gevestigd aan de Hogebroeksweg 15 in Raalte. Kijk ook op:
www.flierefluiterraalte.nl 

Afbeelding
OV-ambassadeurs houden inloopspreekuur in Rijssen 53 minuten geleden
Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 15 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 16 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 21 uur geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 23 uur geleden
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12
Vlnr: Dick Keizer, Henk Plas, Gerrit Koster, Herman van den Belt, Wim Janssen.
Noordermannenkoor zet jubilarissen in het zonnetje 27 mrt, 12:07