Zon, gezelligheid en volop waterpret: het grootste watergevecht van Overijssel werd deze week gehouden bij De Flierefluiter in Raalte.
Zon, gezelligheid en volop waterpret: het grootste watergevecht van Overijssel werd deze week gehouden bij De Flierefluiter in Raalte.

Grootste watergevecht bij De Flierefluiter in Raalte

Algemeen

Het was zweten geblazen deze week dankzij de tropische temperaturen. Maar bij speeltuin De Flierefluiter in Raalte had men een goede manier gevonden om het hoofd koel te houden: hier werd dinsdag, woensdag en donderdag namelijk het grootste watergevecht van Overijssel gehouden!

RAALTE - De kinderen én ouders genoten volop van de gezellige watergevechten die op het voetbalveld van de speeltuin gehouden werden. De Flierefluiter had voor de bezoekers de nodige waterspuiten geregeld, maar kinderen konden ook zélf hun waterpistolen meenemen.

Wie naar de weerberichten kijkt, ziet dat we ook de komende tijd nog mogen genieten van zomers weer in de regio. De Flierefluiter wil dan ook in de rest van de zomervakantie nog enkele watergevechten houden, afhankelijk van de weersvoorspellingen. Houd hiervoor dus goed de website in te gaten om het niet te missen! De Flierefluiter biedt ook op alle andere dagen volop waterpret, aangezien het buitenbad, de waterspeeltuin en glijbanen de hele zomer geopend zijn.

De Flierefluiter is gevestigd aan de Hogebroeksweg 15 in Raalte. Kijk ook op:
www.flierefluiterraalte.nl 

!