Afbeelding

Indy Danitz werkt bij Ter Stal

Algemeen

RIJSSEN - Overal kom je ze tegen, jongeren die in de vakantieperiode een vakantiebaantje hebben om wat geld bij te verdienen. Een aantal doet dit werk tevens als bijbaantje naast hun middelbare schoolperiode en/of vervolgopleiding.

Indy Danitz (14) uit Rijssen werkt in de zomervakantieperiode bij kledingwinkel Ter Stal in Rijssen. Midden juli is ze hier begonnen. De uren zijn wat wisselend maar toch redelijk wat omdat anderen op vakantie zijn en ook personeelstekort een rol speelt. Zelf gaat ze ook nog op vakantie. “Wij gaan naar Egypte met ons gezin. Ik ben er al wel vaker geweest. Ik heb er wel weer zin in”, meent Indy. Zij vertelt dat ze hier is ‘ingerold’ omdat haar moeder hier werkt. “Ik ging ook al weleens met haar mee voor kleine karweitjes. Nu doe ik wat meer, zoals de klanten helpen, kleding in de winkel hangen, bestellingen inpakken en dergelijke. Je hebt hier dus genoeg te doen en het contact met klanten is leuk.”

Indy is leerling van het Pius X College in Rijssen en gaat na de zomervakantie naar HAVO 3. “Daarna wil ik graag naar de politieschool in Apeldoorn om uiteindelijk in de recherche te kunnen gaan werken. Al dat onderzoek doen, dat lijkt mij mooi. Naast school kan ik na de vakantie hier ook wel wat uurtjes blijven werken op de zaterdag.”

!
Afbeelding
BSK Keukens heropent verbouwde showroom 40 minuten geleden
Afbeelding
Demonstratiedagen bij Lefulux Wonen in Heeten 4 uur geleden
Afbeelding
FC Twente pakt thuis een nette 3-0 winst op Vitesse 6 uur geleden
Afbeelding
Laat je inspireren tijdens oktober woonmaand 10 uur geleden
Afbeelding
Beleef Scandinavisch slapen bij Bos Bedden Nijverdal 22 uur geleden
Afbeelding
Medewerkers in het zonnetje gezet gisteren
Afbeelding
Voorleeslunch in Kulturhus Holten 5 okt, 15:02
Afbeelding
Boles pottery: te mooi voor in de kast 5 okt, 13:42