Shutterstock
Shutterstock

Spreker uit Israël bij Petach Tiqvah

Algemeen

Aanstaande zondag 14 augustus 2022, komt DV spreken in de veg Petach Tiqvah te Rijssen, voorganger M. Beener van de Messiaanse gemeente uit Sderot in Israël, een stad die ca 2 a 3 kilometer van Gaza verwijderd is. 

RIJSSEN - Michael Beener, oorspronkelijk afkomstig uit Oekraïne, was een muzikant die tot geloof kwam in Jezus Christus, en toen besloot om aliyah te maken en naar Israël te gaan. Het gezin Beener bestaat uit vader en moeder, en 2 zonen. In Sderot heeft Michael Beener een bloeiende gemeente, die zich inzet voor de noden en behoeften van de inwoners van stad en omstreken. Michael spreekt over de zware levensomstandigheden in die stad, maar ook over de genade, Liefde en bescherming van God. 

De dienst is van 10.00 uur tot 11.30, en vindt plaats in het Molukse kerkgebouw Eben Haezer. Adres: Ruyterstraat 12, 7461 GK te Rijssen. Na de dienst is er gelegenheid om onder genot van een kopje koffie met hem of zijn vrouw te spreken. Op dinsdag 16 augustus, is er weer een samenkomst die duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Op deze avond gaat Michael Beener uitvoerig in op de leefomstandigheden en de benarde situaties die er plaatsvinden in Sderot, vooral gedurende de beschietingen met mortieren en raketten door de militanten uit Gaza. 

U bent van harte welkom, houdt er rekening mee dat er maar een beperkt aantal plaatsen is, circa 90 personen kunnen in de kerkzaal. U kunt zich aanmelden via petachtiqvah77@gmail.com, telefonisch zijn we bereikbaar onder nummer 0637169092.

Afbeelding
Van AH naar BH in Holten: 'Op naar grootste gift voor Pink Ribbon' VIDEO 9 uur geleden
Met 'Heiligen Hendrik' maakt Bert al jarenlang theatervoorstellingen en speelt hij voor uitverkochte zalen overal in Nederland.
In de spotlights: Bert Eeftink 17 uur geleden
Afbeelding
Excelsior'31 futsal verslaat FC Coronaas na comeback 18 uur geleden
Afbeelding
Lentefair voor jong en oud 20 uur geleden
Er zijn op zondag 28 april allerlei oude motoren te bewonderen bij de Enterse Motor Club.
Jaarlijkse veteranen- en klassieker motoren rit 16 apr, 19:54
Frank Averesch had met drie assists en één doelpunt een belangrijk aandeel in de overwinning.
S.v. Rijssen triomfeert met overtuiging in doelpuntrijke strijd 16 apr, 17:54
Op 22 mei neemt Noah het op tegen de voorleeskampioenen uit de 11 overige provincies.
De voorleeskampioen van Overijssel is Noah Ndikuriyo! 16 apr, 13:54
Afbeelding
Hosanna zet jubilaris Jenny in het zonnetje 16 apr, 12:04