Afbeelding

In Holten gaat er wederom een Alpha-cursus van start

Algemeen

HOLTEN - Alpha is een introductie in het christelijk geloof die opnieuw in Holten wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 24 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

In Holten gaat op dinsdag 4 oktober weer een Alpha-cursus van start. Op deze dinsdag is iedereen van harte welkom om even te checken of deze cursus iets is. Zo ja, dan kun men zich diezelfde avond opgeven voor de overige interactieve en gezellige bijeenkomsten. Deelnemers ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een maaltijd. Een moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Daarna wordt geluisterd naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover je kunt doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 18.30 tot 21.00 uur in ‘Gebouw Irene ’Boschkampstraat 6, 7451 GC in Holten. Inloop is vanaf 18.15. In Nederland hebben ruim 325.000 mensen een Alpha gevolgd. Jong of oud, gelovig of niet-gelovig; iedereen is van harte welkom! In het gebouw is voldoende ruimte om elkaar op afstand veilig te ontmoeten.

Alpha geeft eenieder de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor alle vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl of meld direct aan bij Marc van der Duin, 06 2376 9976; marcvanderduin@ziggo.nl (bij voorkeur voor 1 oktober). 

Deze Alpha-cursus is een initiatief van alle geloofsgemeenschappen van Holten.

!
Afbeelding
BSK Keukens heropent verbouwde showroom 1 uur geleden
Afbeelding
Demonstratiedagen bij Lefulux Wonen in Heeten 5 uur geleden
Afbeelding
FC Twente pakt thuis een nette 3-0 winst op Vitesse 7 uur geleden
Afbeelding
Laat je inspireren tijdens oktober woonmaand 10 uur geleden
Afbeelding
Beleef Scandinavisch slapen bij Bos Bedden Nijverdal 23 uur geleden
Afbeelding
Medewerkers in het zonnetje gezet gisteren
Afbeelding
Voorleeslunch in Kulturhus Holten 5 okt, 15:02
Afbeelding
Boles pottery: te mooi voor in de kast 5 okt, 13:42