Afbeelding

Frisse start voor Gospelgroep Promises

Algemeen

RIJSSEN - De eerste repetities onder leiding van Eddy van Braam zijn inmiddels een feit. Gospelgroep Promises slaat met deze energieke dirigent een nieuwe weg in. Oude vertrouwde liederen krijgen een nieuwe vorm en een geheel nieuw lied is al aan het repertoire toegevoegd.

Eddy van Braam uit Den Ham neemt na 12 jaar het stokje over van Wim Rijstenberg. Met Eddy hoopt de groep het enthousiasme te behouden en de passie voor het zingen over te kunnen blijven brengen in de gemeenten in de regio. 

Een nieuwe dirigent en een nieuwe start geeft ook ruimte voor nieuwe leden. “Een ideaal moment om aan te sluiten”, aldus de leden van Promises. Elke maandag staan de deuren van de Open Hof om 19.30 uur open voor eenieder die wil komen sfeerproeven. Een berichtje vooraf is handig, maar niet noodzakelijk

Op 9 oktober treedt Promises om 09.30 uur op in de baptistengemeente ‘t Venster in Hengelo en op 23 oktober om 19.00 uur in de Ontmoetingskerk in Rijssen. Volg Gospelgroep Promises ook via Facebook en Insta.

gospelgroep-promises.nl

!
Afbeelding
BSK Keukens heropent verbouwde showroom 1 uur geleden
Afbeelding
Demonstratiedagen bij Lefulux Wonen in Heeten 6 uur geleden
Afbeelding
FC Twente pakt thuis een nette 3-0 winst op Vitesse 8 uur geleden
Afbeelding
Laat je inspireren tijdens oktober woonmaand 11 uur geleden
Afbeelding
Beleef Scandinavisch slapen bij Bos Bedden Nijverdal gisteren
Afbeelding
Medewerkers in het zonnetje gezet gisteren
Afbeelding
Voorleeslunch in Kulturhus Holten 5 okt, 15:02
Afbeelding
Boles pottery: te mooi voor in de kast 5 okt, 13:42