Afbeelding

Keunefeesten weer beregezellig

Algemeen

HOLTEN - Na een ‘corona’ editie waarbij het bezoekers aantal moest worden gelimiteerd, was het afgelopen weekend weer een ouderwets Keunefeesten. Een record aantal bezoekers bezochten de diverse activiteiten en feestavonden waarbij het gelukkig, op een enkel buitje na, droog bleef.

Voor de Keunefeesten organisatie was het ook spannend hoe de bezoekers zouden reageren op de indeling van het feestterrein. Vorig jaar was deze aangepast aan de omstandigheden en bleek goed te bevallen. Geen grote tent met podium en band, maar een open podium met aan beide zijden een tent zonder zijpanelen en een plein met grote parasol. Met name op zondagmiddag was het een schot in de roos.
Het was één groot feest. Donderdag was de aftrap met de populaire YouTube act de Bankzitters voor de jeugd. Aan het gegil te horen succesvol. Het bedrijvenborrel uur had een record aantal bezoekers en was een culinaire happening. Zaterdags was er geen korenfestival, maar voor het eerst een bingo. Ook dat bleek populair en voor herhaling vatbaar. Schutterskoning werd  Mathijs Nijland en bij het darten was Roy van Rossum uit Nieuw Heeten de beste. De zaterdagavond en zondagmiddag waren als vanouds. Druk en gezellig. Een geslaagd evenement. Volgend jaar zijn de Keunefeesten van 7 tot en met 10 september.

Afbeelding
Cursus internet voor beginners 15 uur geleden
Afbeelding
Maak het verschil voor een ander met de gebakjesactie 24 sep., 19:47
Afbeelding
Amateur schietwedstrijd bij SV Tubantia in Rijssen 24 sep., 18:38
Afbeelding
Eerste restauratieproject onthuld 24 sep., 18:09
Afbeelding
Nomineer organisatie of een jonge vrijwilliger 24 sep., 12:20
Afbeelding
Houd je hersenen actief in de Studiekring bij de bibliotheek 23 sep., 17:26
Afbeelding
Bijeenkomsten 'Goed omgaan met dementie' 23 sep., 14:06
Afbeelding
Respect voor dialect in de Fruytierschool Rijssen 23 sep., 10:48