Afbeelding

Hoe bescherm je je telefoon optimaal?

Algemeen

Gemiddeld nemen mensen eens in de twee jaar een nieuwe telefoon. Dat heeft vooral te maken met de duur van hun abonnement en vaak niet met de levensduur van hun telefoon. Wil jij met het afsluiten van je nieuwe abonnement geld besparen, dan kun je eens kijken hoe je je nieuwe telefoon zo lang mogelijk goed kunt houden. De meeste telefoons kunnen namelijk jarenlang mee mits je ze goed onderhoudt. Wij laten je graag zien wat je kunt doen om te zorgen dat je telefoon er na vele jaren intensief gebruik, nog altijd als nieuw uit zal zien. 

Vergeet die verzekering

Een leverancier van een telefoon zal je altijd aanraden om een verzekering af te sluiten wanneer je een nieuwe telefoon koopt. Dat klinkt als een goed advies, maar het is de duurste optie die er is om je telefoon goed te houden. Heb je bijvoorbeeld een iPhone 14 gekocht, dan is het veel beter om een iPhone 14 hoesje te kopen. Met een hoesje om je telefoon is de kans op schade aan je telefoon veel kleiner. Een ongelukje zit in een klein hoekje en het overkomt ons allemaal weleens dat wij de telefoon uit onze handen laten vallen. Met het juiste hoesje, hoef je niet bang te zijn dat je telefoon dan meteen in gruzelementen ligt. Zorg er echter wel voor dat je het juiste hoesje koopt. Deze is speciaal voor jouw type en soort telefoon gemaakt waardoor hij naadloos om je telefoon sluit. Zo kun je ook nog altijd perfecte foto’s maken omdat de lens niet bedekt wordt. 

Hou het scherm krasvrij

Als je een iPhone 14 Plus hebt, dan is het aan te raden om een iPhone 14 Plus telefoonhoesje te kopen. Je kunt kiezen voor een hoesje waarin je ook je bankpasjes kunt bewaren. Hierdoor hoef je niet ook nog een portemonnee mee te nemen, dat is wel zo handig. Wil je je scherm nog iets beter beschermen, dan is het verstandig om een screen protector te kopen. Dit is een sticker die je op je scherm kunt plakken, of laten plakken door de expert. Dit zorgt er niet alleen voor dat je scherm bijna onbreekbaar wordt, maar het is ook hygiënischer. Je kunt de sticker namelijk altijd vervangen en dan is je telefoon weer brandschoon en eveneens weer in nieuwstaat. 

Koop online voor extra voordeel

Alhoewel je tegenwoordig op iedere straathoek hoesjes voor je telefoon kunt kopen, is het beter om je inkopen online te doen. Hier kun je namelijk de beste deals vinden. Bovendien kan het lastig zijn om het hoesje te vinden dat jouw telefoon nodig heeft. Online vind je alles wat je zoekt in een kwestie van minuten. Tot slot betaal je online vaak veel minder dan in de winkel. Pak dat voordeel dus!

Deze redactionele bijdrage valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

!
Afbeelding
BSK Keukens heropent verbouwde showroom 1 uur geleden
Afbeelding
Demonstratiedagen bij Lefulux Wonen in Heeten 6 uur geleden
Afbeelding
FC Twente pakt thuis een nette 3-0 winst op Vitesse 8 uur geleden
Afbeelding
Laat je inspireren tijdens oktober woonmaand 11 uur geleden
Afbeelding
Beleef Scandinavisch slapen bij Bos Bedden Nijverdal gisteren
Afbeelding
Medewerkers in het zonnetje gezet gisteren
Afbeelding
Voorleeslunch in Kulturhus Holten 5 okt, 15:02
Afbeelding
Boles pottery: te mooi voor in de kast 5 okt, 13:42