Afbeelding

AMV en introductiecursus blokfluit gaan van start

Algemeen

RIJSSEN - De Rijssense Muziekschool start binnenkort weer met de cursus Algemene Muzikale Vorming en een introductiecursus Blokfluit voor leerlingen uit de onderbouw van de basisschool.

De cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV) begint donderdag 29 september met twee groepen, om 16.00 en 16.45 uur. De groep van 16.00 uur zit inmiddels vol, maar in de groep van 16.45 uur is nog plek. Algemene Muzikale Vorming is een mooie kans op een speelse manier kennis te maken met muzikale begrippen als ritme, toonhoogte en melodie. Ook komen alle instrumenten voorbij die de Rijssense Muziekschool in huis heeft.

Daarnaast heeft de Muziekschool ook een Introductiecursus Blokfluit, als alternatief voor AMV. Komende week wordt definitief beslist op welke dag deze lessen gegeven gaan worden, maar dat zal dinsdag, woensdag of vrijdag worden. Voor opgave of nadere informatie: stuur een mail naar info@muziekschool-rijssen.nl of neem contact op met coördinator Marion Rohaan van de Muziekschool via telefoonnummer 06 29327858. 

muziekschool-rijssen.nl

!
Afbeelding
BlesSing in de H. Dionysius 20 uur geleden
Afbeelding
Pop-upwinkel Santa’s Snacks & More 22 uur geleden
Afbeelding
Kerstconcert van Twente Zangers in Parkgebouw 7 dec, 12:31
Afbeelding
Kom luisteren naar het kerstkoor van Amazing 7 dec, 08:54
Afbeelding
Ook in 2023 gaat TODA op pad voor Kerstbomenactie 6 dec, 20:07
Afbeelding
Kaarsenceremonie op de Canadese begraafplaats 6 dec, 18:04
Afbeelding
Dagbesteding houdt voor de eerste keer een kerstmarkt 6 dec, 15:09
Afbeelding
Adventsconcert van ‘Praise the Lord’ 6 dec, 13:42