Aantal leden van de fotoclub die samen aan het fotograferen zijn
Aantal leden van de fotoclub die samen aan het fotograferen zijn

Kom samen beter leren fotograferen bij fotoclub

Algemeen

ENTER - De Enterse Fotoclub ‘Tiedverdrief’ is dringend op zoek naar nieuwe leden. De fotoclub is onderdeel van de creatieve vereniging ‘Tiedverdrief in Vrije Tied’ voor bewoners van Enter en omgeving. De fotoclub is voor mensen die plezier hebben in fotograferen en daar meer over willen leren zodat zij nog mooiere foto’s kunnen maken. 

De fotoclub bestaat uit enthousiaste amateurfotografen die twee keer per maand op donderdagavond bij elkaar komen. Tijdens de clubavonden wordt er gekeken naar elkaars laatste werk, wordt de technische achtergrond van de foto’s besproken en geeft men elkaar feedback voor eventuele verbeteringen. Regelmatig werken de leden aan foto-opdrachten met een bepaald thema. Eens per jaar gaan de leden gezamenlijk een dag op stap om ergens te fotograferen. 

Het is niet nodig om een topfotograaf te zijn om lid te worden. Ook een dure camera is niet nodig. Interesse en de wil om beter te leren fotograferen is genoeg. Basiskennis van fotografie is echter wel aanbevolen. Voor meer informatie over de fotoclub, activiteiten of aanmelden als lid kan terecht bij Gerrit Eertink. E-mail: fotoclub.tiedverdrief@concepts.nl of via telefoonnummer 06-14142827.

Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 1 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 3 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 5 uur geleden
Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 17 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 19 uur geleden
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts 21 uur geleden
Afbeelding
Eat to meet - een ontmoetingsbrunch voor jongeren van 10 tot 15 jaar 22 uur geleden
Burgemeester Van Houdt met de winnaars, Ilse Kleijer, Elsina Siemerink, Jenine Siemerink, Anja Nijkamp van Hobby Vison en Ard Wessels, voorzitter van de HABI (vlnr)
Hobby Vision heeft weer het beste team gisteren