Afbeelding
Foto: BERNARD LETOWSKI

Boles pottery: te mooi voor in de kast

Algemeen

RIJSSEN - Nu de zomer op zijn eind loopt, de bomen langzaam van kleur veranderen en hun blad laten vallen, wordt steeds meer de warmte van binnen opgezocht. Voor velen ook het moment om het binnenshuis nog gezelliger te maken. Die gezellige warmte hoeft niet alleen gezocht te worden in dekentjes en kussentjes. Ook het assortiment van Boles pottery kan daar een bijdrage in leveren. 

Boles pottery wordt gemaakt in Polen. De naam is afgeleid van de stad Boleslawiec. Het bedrijf Zaklady Ceramiczne “BOLESLAWIEC” is als fabriek door de regering officieel erkend en heeft als enige connecties met de oude familie Hoffmann, die de productie van het unieke aardewerk in de 19e eeuw initieerde. Het bedrijf werkt nog steeds met de oude originele recepten en gebruiken hierbij niet-toxische bestanddelen.

Boekenhuis Rijssen heeft een uitgebreid assortiment van Boles pottery. De dag kan beginnen met ontbijten van Boles pottery en eindigen met een diner ervan. Ook op alle momenten ertussenin komt Boles pottery van pas. Zelfs wanneer het aardewerk niet gebruikt wordt, kan er van Boles pottery worden genoten. Het aardewerk is dusdanig mooi dat het niet thuishoort in afgesloten keukenkastjes, maar in het zicht in bijvoorbeeld een kast zonder of met glazen deuren.

Boles pottery past in ieder interieur: landelijk, klassiek, maar het staat ook heel verrassend in een moderne setting. Op het glazuur, dat van de beste kwaliteit is, wordt twee jaar garantie gegeven. Niet onbelangrijk is dat alles in de vaatwasmachine en magnetron kan. Aan de fabriek wordt een eerlijke prijs betaald, zodat ontwerpers en andere werknemers voor hun werk eerlijk betaald krijgen. Fairtrade dus.


Boekenhuis Rijssen
Elsenerstraat 44
7461 DP Rijssen
T: 0548-520304

W: boekenhuisrijssen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Pen
!
Afbeelding
BlesSing in de H. Dionysius 20 uur geleden
Afbeelding
Pop-upwinkel Santa’s Snacks & More 23 uur geleden
Afbeelding
Kerstconcert van Twente Zangers in Parkgebouw 7 dec, 12:31
Afbeelding
Kom luisteren naar het kerstkoor van Amazing 7 dec, 08:54
Afbeelding
Ook in 2023 gaat TODA op pad voor Kerstbomenactie 6 dec, 20:07
Afbeelding
Kaarsenceremonie op de Canadese begraafplaats 6 dec, 18:04
Afbeelding
Dagbesteding houdt voor de eerste keer een kerstmarkt 6 dec, 15:09
Afbeelding
Adventsconcert van ‘Praise the Lord’ 6 dec, 13:42