Afbeelding
Foto: JJ Lems

Demonstratiedagen bij Lefulux Wonen in Heeten

Algemeen

HEETEN - Wat is nu eigenlijk het verschil tussen een relaxfauteuil en een sta-opstoel? En waarom zou u een accu nemen in plaats van een fauteuil met een trafo? Wat is precies ‘ecoleer’ en hoe houdt dat materiaal zich na een paar jaar? Is echt leer niet veel beter? Zo zijn er veel vragen die vaak gesteld worden bij de afdeling relaxstoelen van Lefulux Wonen in Heeten. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober houdt het bedrijf daarom twee demonstratiedagen.

Specialist Wim Roelfsema zal dat weekend vier keer een demonstratie geven en alles vertellen over de mogelijkheden van een goede sta-op en relax-fauteuil. Wim heeft jarenlang voor een van de bekendste Nederlandse merken gewerkt, en hij deelt zijn ervaring nu al weer drie jaar met groot enthousiasme bij Lefulux Wonen. Met zijn humor, geduld en zijn grote vakkennis maakt hij de aankoop van een relaxstoel tot een fijne ervaring.

Prijzen

De prijzen van de sta-op en relaxfauteuils zijn bij Lefulux Wonen zeer concurrerend. Ook worden de fauteuils in de meeste gevallen gratis geleverd en geplaatst. De prijzen liggen zo’n 30 tot 40% lager dan bij de meeste andere zaken voor vergelijkbare stoelen.

Garantie

Lefulux Wonen geeft 5 jaar gratis full service garantie op de sta-op en relax-fauteuils. Zit er een vlek in de stof of het leer? Plooit de stof onacceptabel veel? Is er een probleem met de motor? Een servicemonteur komt bij de klant thuis het probleem verhelpen.

Demonstratiedagen

Vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober zijn er twee demonstratiedagen bij Lefulux Wonen. Beide dagen bent u van 11.00 tot 14.00 uur van harte welkom. Koffie en appelgebak staan klaar!

Lefulux Wonen
Dorpsstraat 50
8111 AE Heeten
T: 0570 220378

W: www.lefulux.nl

Afbeelding
Jaarlijkse kerstmarkt bij de Mensingboerderij 11 uur geleden
Afbeelding
Koor Jong van Hart geeft twee concerten 17 uur geleden
Afbeelding
Aan de wandel na de kerstdagen 21 uur geleden
Afbeelding
'Op een dag lees ik voor uit mijn eigen boek' 8 dec., 19:52
Afbeelding
s.v. Rijssen boekt in eigen huis zege op Hardenberg '85 8 dec., 17:52
Afbeelding
Rotaryclub zamelt 7000 euro in voor 't Leijerweerd 8 dec., 11:51
Afbeelding
Adventszangavond 8 dec., 10:02
Afbeelding
Holtens station weer bij de tijd 8 dec., 07:56