Afbeelding
Foto: JJ Lems

Demonstratiedagen bij Lefulux Wonen in Heeten

Algemeen

HEETEN - Wat is nu eigenlijk het verschil tussen een relaxfauteuil en een sta-opstoel? En waarom zou u een accu nemen in plaats van een fauteuil met een trafo? Wat is precies ‘ecoleer’ en hoe houdt dat materiaal zich na een paar jaar? Is echt leer niet veel beter? Zo zijn er veel vragen die vaak gesteld worden bij de afdeling relaxstoelen van Lefulux Wonen in Heeten. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober houdt het bedrijf daarom twee demonstratiedagen.

Specialist Wim Roelfsema zal dat weekend vier keer een demonstratie geven en alles vertellen over de mogelijkheden van een goede sta-op en relax-fauteuil. Wim heeft jarenlang voor een van de bekendste Nederlandse merken gewerkt, en hij deelt zijn ervaring nu al weer drie jaar met groot enthousiasme bij Lefulux Wonen. Met zijn humor, geduld en zijn grote vakkennis maakt hij de aankoop van een relaxstoel tot een fijne ervaring.

Prijzen

De prijzen van de sta-op en relaxfauteuils zijn bij Lefulux Wonen zeer concurrerend. Ook worden de fauteuils in de meeste gevallen gratis geleverd en geplaatst. De prijzen liggen zo’n 30 tot 40% lager dan bij de meeste andere zaken voor vergelijkbare stoelen.

Garantie

Lefulux Wonen geeft 5 jaar gratis full service garantie op de sta-op en relax-fauteuils. Zit er een vlek in de stof of het leer? Plooit de stof onacceptabel veel? Is er een probleem met de motor? Een servicemonteur komt bij de klant thuis het probleem verhelpen.

Demonstratiedagen

Vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober zijn er twee demonstratiedagen bij Lefulux Wonen. Beide dagen bent u van 11.00 tot 14.00 uur van harte welkom. Koffie en appelgebak staan klaar!

Lefulux Wonen
Dorpsstraat 50
8111 AE Heeten
T: 0570 220378

W: www.lefulux.nl

!
Afbeelding
BlesSing in de H. Dionysius 20 uur geleden
Afbeelding
Pop-upwinkel Santa’s Snacks & More 22 uur geleden
Afbeelding
Kerstconcert van Twente Zangers in Parkgebouw 7 dec, 12:31
Afbeelding
Kom luisteren naar het kerstkoor van Amazing 7 dec, 08:54
Afbeelding
Ook in 2023 gaat TODA op pad voor Kerstbomenactie 6 dec, 20:07
Afbeelding
Kaarsenceremonie op de Canadese begraafplaats 6 dec, 18:04
Afbeelding
Dagbesteding houdt voor de eerste keer een kerstmarkt 6 dec, 15:09
Afbeelding
Adventsconcert van ‘Praise the Lord’ 6 dec, 13:42