Afbeelding
Foto: E. van den Belt.

Douglas Totaal houdt een open dag

Algemeen

RIJSSEN - Bij Douglas Totaal wordt op zaterdag 15 oktober een open dag gehouden voor jong en oud tussen 10.00 uur en 16.00 uur onder het genot van een hapje en een drankje. Voor de kinderen zijn er ook activiteiten. Eenieder is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Eigenaren Gerard en Jan Mark, vader en zoon, geven enige uitleg over hun bedrijf dat hier sinds maart 2021 gevestigd is.

Gerard en Jan Mark realiseren de mooiste Douglas projecten van hoogwaardige kwaliteit en afwerking. Douglas Totaal is dé leverancier op het gebied van: Douglas overkappingen, kapschuren, schuren en maatwerk projecten. “Percelen waarop buitenverblijven komen te staan, zijn altijd heel verschillend van maat en vorm. Ook kan het perceel bijvoorbeeld schuin aflopen. Wij maken alles passend en als het enigszins kan, maken wij het onmogelijke mogelijk. ‘Standaard’ voldoet immers lang niet altijd. Veel (prefab)projecten zoals bijvoorbeeld een schuur worden bij ons in de werkplaats al gemaakt en vervolgens kan het geheel kant en klaar gebracht worden bij de klant. Met behulp van een telekraan tillen we het geheel over het huis wanneer je niet op een andere manier achterom kunt komen, “ aldus Jan Mark. “Veel mensen zijn tegenwoordig overdag weg. Op deze manier hebben ze niet een hele week werkvolk over de vloer”, vult Gerard aan.

Overleg met de klant

De klant heeft in veel gevallen zelf al een idee maar soms komt men ook helemaal blanco. Jan Mark: “Wij geven adviezen en gezamenlijk komen we altijd tot een mooi project. Het belangrijkste is dat onze klanten na afloop tevreden zijn.” De beide heren merken op dat de laatste jaren de trend steeds verandert. Onder andere qua kleur- en materiaalgebruik maar ook de luxe uitstraling die de overkapping of (kap)schuur moet hebben. “Het is een soort binnen-buiten gevoel geworden. Bijvoorbeeld met een mooie glazen wand en tevens zonnepanelen op het dak om energie te winnen. Mensen zitten tegenwoordig alle seizoenen regelmatig buiten. Veelal is er tevens een koelkast en buitenkeuken aanwezig. Ook worden er mooie betonvloeren ingelegd.”


Vers hout

Bij Douglas Totaal werkt men met hout dat direct van de houtzagerij afkomt, vers hout dus. “Dat vinden wij belangrijk en het is fijn om met dit soort hout te werken. Uit zorgvuldig geselecteerd hout halen wij het beste naar boven. Wanneer uw project om hout vraagt, zijn wij dus het antwoord”, aldus de eigenaren. 

Douglas Totaal
Kryptonstraat 24
7463 PA Rijssen
T: 06-11506417
E: info@douglastotaal.nl

W: www.douglastotaal.nl

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 9 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 13 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 16 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 16 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 18 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 25 apr, 19:42
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41