Afbeelding

Online shoppen bij Sans heeft vele voordelen

Algemeen

Ben je op zoek naar een kledingwinkel die nooit dicht is? Dan kun je nu stoppen met zoeken! Sans-online is namelijk dag en nacht open. Niet alleen via internet, maar ook via de overzichtelijke Sans-online app. En dat is niet het enige dat Sans-online je te bieden heeft.

Sinds kort verkoopt Sans ook kinderkleding in hun webshop. Op dit moment van merken zoals Kids Only, Jack & Jones Junior en Name It voor jongens en meisjes. Maar houd vooral de website, app en social media in de gaten, want er komen nog meer leuke merken bij!

Met vriendinnen een dagje shoppen is natuurlijk gezellig, maar online winkelen heeft zeker ook zo z’n voordelen. Zo kun je online altijd winkelen bij Sans, want de webshop kent geen openingstijden. Gewoon ‘s avonds op de bank met een lekker kopje thee of wat anders kun je bij Sans-online de nieuwste trends bekijken van onder andere topmerken als Replay, Sandwich, Only, G-Star Raw, Mango, Superdry, Garcia en Tom Tailor. Kortom Sans heeft alles om mannen, vrouwen, jongens en meisjes geheel in het nieuw te steken.

Nog iets om je te overtuigen van het gemak van online winkelen. Is het je ook wel eens overkomen dat je een leuk shirt zag in de winkel, maar dat er alleen nog maar maatjes S, L en XL hingen en niet de M die jij nodig hebt? De verkoopmedewerker wil het wel voor je bestellen, maar dan moet je enkele dagen later nog even terugkomen. Sans-online heeft een veel grotere voorraad dan een fysieke winkel, dus je zult minder snel achter het net vissen. Misschien ook heel herkenbaar: tijdens het winkelen zie je (of je vriendin) in de eerste winkel iets leuks, maar je wilt niet direct het eerste dat je ziet kopen. Na meerdere winkels bezocht te hebben, bedenk je dan toch dat je het wilt kopen. Maar welke winkel was het ook al weer? In de app van Sans-online plaats je wat je leuk vindt in de favorieten of plaats op de website alles wat je leuk vindt in je tas en maak een keuze voordat je bestelt. Altijd makkelijk terug te vinden.

Nog steeds niet overtuigd van de voordelen? Wat dacht je dan van vandaag bestellen en morgen in huis, gratis verzending bij een bestelling vanaf 50 euro of dat je 21 dagen de tijd hebt om te beslissen of je iets wilt houden?

Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 1 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 5 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 6 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 7 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode gisteren
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 24 apr, 12:00
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 23 apr, 17:41