Afbeelding

Voorleeslunch in Kulturhus Holten

Algemeen

HOLTEN - Op vrijdag 7 oktober vindt de tiende editie plaats van de Nationale Voorleeslunch, waarbij ouderen in heel Nederland worden voorgelezen. In Rijssen-Holten vindt de Voorleeslunch plaats op zaterdag 8 oktober. In het Kulturhus in Holten kunnen ouderen onder het genot van lekkere soep en broodjes vanaf 11.30 uur luisteren naar de Holtense oud-onderwijzer Jan Bult.

Jan Bult leest twee van de drie Nationale Voorleeslunch verhalen voor en een eigen verhaal. De lunch is een mooie gelegenheid voor ouderen om in gesprek te komen over dingen van vroeger en nu en met elkaar herinneringen op te halen.

Meedoen met deze ochtend kost 5,- euro. Hiervoor krijgt u soep, broodjes en koffie/thee. Aanmelden kan bij ViaVie Welzijn, telefoon: 0548-362755.

De Voorleeslunch wordt ieder jaar georganiseerd door de Leescoalitie in samenwerking met bibliotheken en verzorgingstehuizen/welzijnsorganisaties. Voorlezen kan een rol spelen in het doorbreken van het isolement waarin sommige ouderen verkeren. Het voorlezen van een mooi verhaal of gedicht geeft ontspanning en is vaak een aanleiding om met elkaar te praten.

!
Afbeelding
BlesSing in de H. Dionysius 20 uur geleden
Afbeelding
Pop-upwinkel Santa’s Snacks & More 22 uur geleden
Afbeelding
Kerstconcert van Twente Zangers in Parkgebouw 7 dec, 12:31
Afbeelding
Kom luisteren naar het kerstkoor van Amazing 7 dec, 08:54
Afbeelding
Ook in 2023 gaat TODA op pad voor Kerstbomenactie 6 dec, 20:07
Afbeelding
Kaarsenceremonie op de Canadese begraafplaats 6 dec, 18:04
Afbeelding
Dagbesteding houdt voor de eerste keer een kerstmarkt 6 dec, 15:09
Afbeelding
Adventsconcert van ‘Praise the Lord’ 6 dec, 13:42