Afbeelding

Column Matsi.nl: Stijl en romantiek in Matsi

Column

Als twee gedreven studenten Retailmanager van het ROC van Twente (Kampus), staan wij op het punt om een opwindend avontuur te beginnen. Vanaf 5 februari krijgen wij de unieke kans om een winkeltje op te zetten in Bakkerij Nollen. Een kans die ons wordt geboden door onze opleiding en die wij met beide handen aangrijpen om onze kennis in de praktijk te brengen.

Onze winkel zal een bijzondere mix bieden van stijl en romantiek. Als ambitieuze eerstejaarsstudenten hebben wij niet alleen de verantwoordelijkheid op ons genomen om trendy schoenen aan te bieden, maar ook om een assortiment van Valentijnsartikelen te presenteren. Een boeiende combinatie zou je denken, maar het is precies deze diversiteit die ons avontuur zo spannend maakt.

De schoenencollectie die we aanbieden, is met zorg ingekocht door medestudenten. Het is een presentatie van de nieuwste trends en stijlen, samengesteld door gelijkgestemde enthousiastelingen die net als wij, de wereld van Retail willen veroveren. Ons doel is niet alleen om schoenen te verkopen, maar ook om een plek te creëren waar mensen inspiratie opdoen en zichzelf kunnen uitdrukken door middel van mode.

Dus verwelkomen wij iedereen in onze tijdelijke winkel in Bakkerij Nollen. Laat je verrassen door de nieuwste schoenentrends en ontdek het perfecte Valentijnscadeau. Wij staan klaar om onze passie voor Retail met jullie te delen en een onvergetelijke winkelervaring te creëren. Tot dan!

Jort Altena & Daniëlla Yousef
Eerstejaarsstudenten
Retailmanager

Inmiddels is het fietsenrek in de Manzessteeg al weggehaald. Dit stond achter de brandtrap.
Fietsen blokkeren doorgang Manzessteeg 2 minuten geleden
Excelsior'31 en Sportclub Rijssen willen twee bestaande trainingsvelden omzetten naar kunstgras. Voor het veld van Sportclub Rijssen moet de KNVB eerst goedkeuring geven.
Twee velden omzetten naar kunstgras 14 uur geleden
Vanuit zijn luie stoel vertelt de heer Tenkink hoe hij de eerste klant in Twello werd.
Al 25 jaar genieten van Gotink Maaltijden 16 uur geleden
Afbeelding
Après-ski in Hoge Wal met Shantykoor Riessen 20 uur geleden
De voortuinen van de flexwoningen aan de Industriestraat in Holten zijn inmiddels voorzien van planten. Alles wordt klaargemaakt, zodat de eerste huurders er binnenkort kunnen gaan wonen.
Meer flexwoningen voor Holtenaren 22 uur geleden
Afbeelding
Norah Rijssen opent weer na een grote verbouwing 23 uur geleden
Ontwerp van Palazzo
Palazzo is de grootste logistieke architect van het jaar 2023 22 feb, 07:57
Nederland, Amsterdam, 16 februari 2021?Michel Krielaars, journalist?Foto: Merlijn Doomernik?Alle rechten voorbehouden / All rights reserved
Michel Krielaars vertelt over het Rusland van toen en nu 21 feb, 19:33