Afbeelding
Foto: Peter Bulthuis

Alaaf!

Cultuur

HOLTEN - Carnaval barst zaterdag 10 februari los, met om 14.00 uur de optocht. Er is een nieuwe route. De start is op de Keizersweg. Daarna Vrijheidslaan, Wilhelminastraat, Larenseweg, Stationsstraat, Kerkhofsweg, Industriestraat en Oranjestraat. Om te eindigen op Smidsbelt. Om 16.00 uur is er kindercarnaval in café de Kelder Klasse. Ook start de Dweilmiddag in de cafés. Om 20.00 uur gaat het verder met de Slingeroamd. Kielenbal is zondag 11 februari om 20.00 uur in hofbar Bie Toontje. Op Rosenmontag is er feest om 20.00 uur in café ‘t Keuntje. Thema: Housemannparty. Dinsdagavond 13 februari is de afsluiting in hofbar Bie Toontje.

Inmiddels is het fietsenrek in de Manzessteeg al weggehaald. Dit stond achter de brandtrap.
Fietsen blokkeren doorgang Manzessteeg 10 minuten geleden
Excelsior'31 en Sportclub Rijssen willen twee bestaande trainingsvelden omzetten naar kunstgras. Voor het veld van Sportclub Rijssen moet de KNVB eerst goedkeuring geven.
Twee velden omzetten naar kunstgras 14 uur geleden
Vanuit zijn luie stoel vertelt de heer Tenkink hoe hij de eerste klant in Twello werd.
Al 25 jaar genieten van Gotink Maaltijden 16 uur geleden
Afbeelding
Après-ski in Hoge Wal met Shantykoor Riessen 20 uur geleden
De voortuinen van de flexwoningen aan de Industriestraat in Holten zijn inmiddels voorzien van planten. Alles wordt klaargemaakt, zodat de eerste huurders er binnenkort kunnen gaan wonen.
Meer flexwoningen voor Holtenaren 22 uur geleden
Afbeelding
Norah Rijssen opent weer na een grote verbouwing gisteren
Ontwerp van Palazzo
Palazzo is de grootste logistieke architect van het jaar 2023 22 feb, 07:57
Nederland, Amsterdam, 16 februari 2021?Michel Krielaars, journalist?Foto: Merlijn Doomernik?Alle rechten voorbehouden / All rights reserved
Michel Krielaars vertelt over het Rusland van toen en nu 21 feb, 19:33