Het doel van de jongereninloop is om een prettige en veilige omgeving te bieden, waar elke jongere zich welkom voelt.
Het doel van de jongereninloop is om een prettige en veilige omgeving te bieden, waar elke jongere zich welkom voelt.

Jongereninloop De Welle in een nieuw jasje gestoken

Human Interest

ENTER/WIERDEN - Ook dit jaar houdt het jongerenwerk van De Welle de jongereninloop voor de jeugd in de gemeente Wierden, maar dan net even anders.

Dit jaar is de inloop elke derde donderdagavond van de maand van 18.30 tot 20.30 uur, afwisselend in Enter en Wierden. Elke jongere die zin heeft om wat te kletsen, met vrienden af te spreken of om nieuwe vrienden te maken, kan binnenlopen. Er is van alles te doen. Van met elkaar buiten een potje voetballen tot muziek luisteren of een spelletje doen. Ook worden regelmatig game- of filmavonden georganiseerd. Alle jeugd vanaf groep 7 is van harte welkom. Het doel van de jongereninloop is om een prettige en veilige omgeving te bieden, waar elke jongere zich welkom voelt.

Op donderdag 15 februari trapt het jongerenwerk af met een ‘Pizzarette-avond’. Jongeren kunnen samen met jongerenwerker Leonie pizzaatjes maken en uiteraard ook opeten. Deze inloop is in activiteitencentrum ‘t Zumpke, Reggestraat 85 in Enter. Vooraf aanmelden is niet nodig, maar de jongerenwerkers vinden het wel prettig als bezoekers even laten weten dat ze komen. Dit kan door een appje te sturen naar Leonie, 06 43276081.

Inmiddels is het fietsenrek in de Manzessteeg al weggehaald. Dit stond achter de brandtrap.
Fietsen blokkeren doorgang Manzessteeg 1 uur geleden
Excelsior'31 en Sportclub Rijssen willen twee bestaande trainingsvelden omzetten naar kunstgras. Voor het veld van Sportclub Rijssen moet de KNVB eerst goedkeuring geven.
Twee velden omzetten naar kunstgras 16 uur geleden
Vanuit zijn luie stoel vertelt de heer Tenkink hoe hij de eerste klant in Twello werd.
Al 25 jaar genieten van Gotink Maaltijden 18 uur geleden
Afbeelding
Après-ski in Hoge Wal met Shantykoor Riessen 22 uur geleden
De voortuinen van de flexwoningen aan de Industriestraat in Holten zijn inmiddels voorzien van planten. Alles wordt klaargemaakt, zodat de eerste huurders er binnenkort kunnen gaan wonen.
Meer flexwoningen voor Holtenaren gisteren
Afbeelding
Norah Rijssen opent weer na een grote verbouwing 22 feb, 10:19
Ontwerp van Palazzo
Palazzo is de grootste logistieke architect van het jaar 2023 22 feb, 07:57
Nederland, Amsterdam, 16 februari 2021?Michel Krielaars, journalist?Foto: Merlijn Doomernik?Alle rechten voorbehouden / All rights reserved
Michel Krielaars vertelt over het Rusland van toen en nu 21 feb, 19:33