Bos Bedden Nijverdal heeft een tapbar voor geuren. Kies een flesje en vul met de gewenste geur.
Bos Bedden Nijverdal heeft een tapbar voor geuren. Kies een flesje en vul met de gewenste geur. Foto: Wiro Booth

Bos Bedden Nijverdal heeft een tapbar voor geuren

Nieuws

NIJVERDAL - Stel je voor: een tapbar voor de verfijnde geuren die jouw huis transformeren in een oase van rust en verfijning. Welkom bij de Kayori Tapbar, een uniek concept bij Bos Bedden in Nieuwleusen en Nijverdal, waar jouw interieur tot leven komt met jouw favoriete geuren.

Bij de Kayori Tapbar draait alles om persoonlijke geurbeleving. De tapbar nodigt je uit om een geurige reis te maken door een uitgebreid assortiment van hoogwaardige interieurparfums. Het concept is eenvoudig maar geniaal: kies je favoriete geur en tap het in een flesje van jouw keuze.

Wat deze tapbar echt uniek maakt, is het duurzame aspect. De flesjes zijn niet alleen prachtig vormgegeven in verschillende formaten, maar ze zijn ook hervulbaar. Dit betekent dat je slechts één keer betaalt voor het flesje en het vervolgens keer op keer kunt laten bijvullen tegen een zeer voordelige prijs. Een duurzame keuze voor jouw huis én voor de planeet.

De keuze aan geuren is ongeëvenaard. Van frisse citrusnoten tot warme houtachtige tonen, er is voor elk interieur en elke stemming iets te vinden. Creëer een kalme en uitnodigende sfeer in de woonkamer, een verkwikkende ambiance in de keuken, of een rustgevende atmosfeer in de slaapkamer - de mogelijkheden zijn eindeloos.

Bezoek de Kayori Tapbar bij Bos Bedden in Nieuwleusen of Nijverdal en laat je verrassen door de kracht van geur. Transformeer je huis tot een oase van comfort en elegantie, waar elke ademhaling een verhaal vertelt.

Bos Bedden Nijverdal
Albert Einsteinstraat 11
7442 DK Nijverdal
T: 0548-740030
E: nijverdal@bosbeden.nl
W: bosbedden.nl

Inmiddels is het fietsenrek in de Manzessteeg al weggehaald. Dit stond achter de brandtrap.
Fietsen blokkeren doorgang Manzessteeg 8 minuten geleden
Excelsior'31 en Sportclub Rijssen willen twee bestaande trainingsvelden omzetten naar kunstgras. Voor het veld van Sportclub Rijssen moet de KNVB eerst goedkeuring geven.
Twee velden omzetten naar kunstgras 14 uur geleden
Vanuit zijn luie stoel vertelt de heer Tenkink hoe hij de eerste klant in Twello werd.
Al 25 jaar genieten van Gotink Maaltijden 16 uur geleden
Afbeelding
Après-ski in Hoge Wal met Shantykoor Riessen 20 uur geleden
De voortuinen van de flexwoningen aan de Industriestraat in Holten zijn inmiddels voorzien van planten. Alles wordt klaargemaakt, zodat de eerste huurders er binnenkort kunnen gaan wonen.
Meer flexwoningen voor Holtenaren 22 uur geleden
Afbeelding
Norah Rijssen opent weer na een grote verbouwing gisteren
Ontwerp van Palazzo
Palazzo is de grootste logistieke architect van het jaar 2023 22 feb, 07:57
Nederland, Amsterdam, 16 februari 2021?Michel Krielaars, journalist?Foto: Merlijn Doomernik?Alle rechten voorbehouden / All rights reserved
Michel Krielaars vertelt over het Rusland van toen en nu 21 feb, 19:33