Dit jaar kregen vaste sponsoren voorrang bij de inschrijving van de Reginox bedrijvenloop.
Dit jaar kregen vaste sponsoren voorrang bij de inschrijving van de Reginox bedrijvenloop. Foto: Albert ten Hove

Reginox bedrijvenloop is volledig uitverkocht

Sport

RIJSSEN - Ook dit jaar blijft de Veldsink Advies Rijsserbergloop populair, met een overweldigende toestroom van inschrijvingen. De Reginox bedrijvenloop zit helemaal vol en de interesse van bedrijven blijft groot.

De organisatie van de Rijsserbergloop belooft voor de 35e editie een uitdagend parcours. De inschrijvingen van de individuele lopers opende op 1 januari en deze stromen binnen. De organisatie benadrukt dan ook ‘vol = vol’. De verschillende afstanden, waaronder de 5 km met twee ronden en de 10 km met drie ronden, bieden een uitdagende hardloopervaring met doorkomsten op de atletiekbaan. Ook de jeugd en de allerkleinsten worden niet vergeten, met speciale afstanden op de 1,5 km en de 400 meter Bambinoloop. Elke deelnemer aan de 5 en 10 km ontvangt een uniek loopshirt als beloning voor hun prestatie.

De Reginox bedrijvenloop is een groot succes, waarbij dit jaar vaste sponsoren voorrang kregen. De inschrijving zat zelfs vol voordat de algemene pagina openging. Bedrijven zien deelname als een kans om de gezondheid en motivatie van werknemers te bevorderen.
Nieuw dit jaar is de mogelijkheid voor bedrijvenlopers om de voorstelling van Henk-jan Koershuis bij te wonen. De organisatie benadrukt de gedrevenheid en roept samen met Koershuis op om “De Beste Verliezer van Rijssen” te worden op 25 april 2024.

De organisatie van de Rijsserbergloop streeft niet alleen naar een succesvol evenement, maar ook naar een gezonder Rijssen. Daarom bieden ze de inspirerende show “90-90-90” aan, die gezien wordt als de meest waardevolle Theatershow in Nederland. Koershuis neemt deelnemers mee in de wereld van Voeding, Beweging, een Positieve Mindset en Gedragsverandering. Voor wie de Rijsserbergloop niet meedoet maar wel gezond(er) wil leven, is dit een unieke kans om de show bij te wonen. De vrijdagavond van 14 juni belooft niet alleen spannende hardloop acties, maar ook entertainment voor alle leeftijden met springkussens, een bar en diverse food- en drinkkraampjes. Mis het niet!

Meer informatie op www.rijsserbergloop.nl

Inmiddels is het fietsenrek in de Manzessteeg al weggehaald. Dit stond achter de brandtrap.
Fietsen blokkeren doorgang Manzessteeg 58 minuten geleden
Excelsior'31 en Sportclub Rijssen willen twee bestaande trainingsvelden omzetten naar kunstgras. Voor het veld van Sportclub Rijssen moet de KNVB eerst goedkeuring geven.
Twee velden omzetten naar kunstgras 15 uur geleden
Vanuit zijn luie stoel vertelt de heer Tenkink hoe hij de eerste klant in Twello werd.
Al 25 jaar genieten van Gotink Maaltijden 17 uur geleden
Afbeelding
Après-ski in Hoge Wal met Shantykoor Riessen 21 uur geleden
De voortuinen van de flexwoningen aan de Industriestraat in Holten zijn inmiddels voorzien van planten. Alles wordt klaargemaakt, zodat de eerste huurders er binnenkort kunnen gaan wonen.
Meer flexwoningen voor Holtenaren 23 uur geleden
Afbeelding
Norah Rijssen opent weer na een grote verbouwing gisteren
Ontwerp van Palazzo
Palazzo is de grootste logistieke architect van het jaar 2023 22 feb, 07:57
Nederland, Amsterdam, 16 februari 2021?Michel Krielaars, journalist?Foto: Merlijn Doomernik?Alle rechten voorbehouden / All rights reserved
Michel Krielaars vertelt over het Rusland van toen en nu 21 feb, 19:33