Op de foto van links naar rechts: Wethouder Bert Tijhof, Leon Haanstra (Plus Holten), Remco Broekhuis (Albert Heijn Rijssen). (Patrick ten Hove (Albert Heijn Enter) ontbreekt op de foto).
Op de foto van links naar rechts: Wethouder Bert Tijhof, Leon Haanstra (Plus Holten), Remco Broekhuis (Albert Heijn Rijssen). (Patrick ten Hove (Albert Heijn Enter) ontbreekt op de foto).

Een zomer onbeperkt zwemmen met spaaractie van supermarkten

Sport

RIJSSEN-HOLTEN - Zwemliefhebbers opgelet! De bekende spaaractie voor een zwembadabonnement is terug van weggeweest. Spaar voor een zomer onbeperkt zwemplezier bij zwembad de Koerbelt in Rijssen en zwembad Twenhaarsveld in Holten. Tot en met 30 april 2024 kan er bij de PLUS in Holten, de Albert Heijn in Rijssen en in Enter worden gespaard voor 25 procent korting op een zwembadabonnement.

Wethouder Bert Tijhof is blij dat de actie weer van start gaat: “Het is altijd een mooie actie geweest die kinderen en ouders stimuleert om te gaan zwemmen. En die een goede reden geeft om met elkaar te genieten en plezier te hebben deze zomer bij onze fijne zwembaden de Koerbelt en Twenhaarsveld!” Ook de supermarkten doen graag weer mee: “De actie was altijd een van de favoriete spaaracties bij onze winkels en we gaan ervan uit dat dat nu weer zo is. Daar gaan we voor!”

Bij besteding van elke 10 euro ontvangt de bezoeker een zegel. De eerste vijf zegels krijgen de verzamelaars gratis. Een volle spaarkaart met 30 zegels, geeft recht op maar liefst 25 procent korting op één van de volgende abonnementen:

  • Vanaf 3 jaar: van 64,55 voor 48,50
  • Vanaf 18 jaar: van 87,90 voor 66,00

Deze abonnementen zijn geldig van mei tot en met augustus 2024.

Zo werkt het

Lever een volle spaarkaart in bij een van de deelnemende zwembaden. Vergeet niet om de zwembadpas mee te nemen. Betaal het resterende bedrag aan de kassa. Het abonnement dat gekozen wordt zetten de medewerkers op de zwembadpas. Met deze pas kunnen zwemmers gratis naar binnen in de aangegeven periode.

Nog geen zwembadpas? Dan moet er eenmalig 5,85 euro extra voor de pas worden betaald. De pas kan gebruikt worden bij zwembad de Koerbelt én Twenhaarsveld. De pas kan ook gebruikt wordenvoor andere activiteiten en abonnementen van de zwembaden.

Voor meer informatie over deze zomeractie, kaartjes, abonnementen en de openingstijden van de zwembaden kijk ook op de website.

Afbeelding
Excelsior'31 futsal verslaat FC Coronaas na comeback 3 minuten geleden
Afbeelding
Lentefair voor jong en oud 2 uur geleden
Er zijn op zondag 28 april allerlei oude motoren te bewonderen bij de Enterse Motor Club.
Jaarlijkse veteranen- en klassieker motoren rit 16 uur geleden
Frank Averesch had met drie assists en één doelpunt een belangrijk aandeel in de overwinning.
S.v. Rijssen triomfeert met overtuiging in doelpuntrijke strijd 18 uur geleden
Op 22 mei neemt Noah het op tegen de voorleeskampioenen uit de 11 overige provincies.
De voorleeskampioen van Overijssel is Noah Ndikuriyo! 22 uur geleden
Afbeelding
Hosanna zet jubilaris Jenny in het zonnetje gisteren
Arco Hofland en Jurgen van Houdt onthulden het nieuwe beeld op plein Tusveld. Arco hoopt met het beeld mensen te raken en een signaal af te geven.
Nieuw beeld in Rijssen benadrukt: 'Het is 5 voor 12!' VIDEO 12 apr, 18:21
Mariniers met tamboers voorop lopen over het toepad de kazerne binnen.
Werkgroep Mariniers toont 'Tamboers en Pijpers' in Oudheidkamer Hoolt'n 11 apr, 14:00