Pawell Piskorz maakte een hattrick namens s.v. Rijssen.
Pawell Piskorz maakte een hattrick namens s.v. Rijssen.

s.v. Rijssen verslaat GFC met 1-4

Sport

GOOR/RIJSSEN - s.v. Rijssen versloeg in Goor GFC, de directe concurrent op de ranglijst, op relatief eenvoudige wijze met 1-4.

De elf Rijssenaren bleken in het paasweekend te sterk voor het elftal uit Goor. Al leek GFC de score te willen openen. GFC creëerde een kans, maar doelman Tim Paalman neutraliseerde deze. Niet lang daarna opende s.v. Rijssen wel de score. Mark Breukink omspeelde zijn tegenstander en legde de bal terug op Pawell Piskorz. Deze plaatste die bal voorbij de Goorse doelman. Ook de 0-2 werd niet veel later door Pawell Piskorz gescoord op aangeven van Mike Jansen. Vlak voor rust scoorde Wilco Hoevink nog. Een hoge voorzet van opkomende rechtsback Thore Slinkman kwam bij Mark Breukink die de bal controleerde op de borst en daarna met een omhaal voor gaf op Wilco Hoevink. Deze plaatste vervolgens de bal strak in de benedenhoek, net zoals hij dat vorige week deed.

Ondanks de wijze les van de wedstrijd vorige week tegen Bruchterveld, gaf s.v. Rijssen GFC de kans om meer op de helft van de Rijssenaren te gaan voetballen. Het resultaat was dat GFC wist te scoren: 1-3. Toch kwam er al snel weer antwoord van de ploeg van oefenmeesters Björn Hodes en Gerald Zandvoort. Een voorzet van Frank Averesch werd binnen gekopt door Pawell Piskorz, zijn derde doelpunt van deze middag. Zo nam s.v. Rijssen drie punten mee naar huis, dit ten koste van hun directe concurrent op de ranglijst. 

Volgende week speelt s.v. Rijssen tegen SP Daarle. Zij staan helemaal onderaan de ranglijst van 4e klasse c zaterdag. Een kans voor s.v. Rijssen om de winnende reeks voort te zetten. De wedstrijd begint om 14.30 uur op Sportpark ‘T Opbroek.

Afbeelding
Lentefair voor jong en oud 48 minuten geleden
Er zijn op zondag 28 april allerlei oude motoren te bewonderen bij de Enterse Motor Club.
Jaarlijkse veteranen- en klassieker motoren rit 14 uur geleden
Frank Averesch had met drie assists en één doelpunt een belangrijk aandeel in de overwinning.
S.v. Rijssen triomfeert met overtuiging in doelpuntrijke strijd 16 uur geleden
Op 22 mei neemt Noah het op tegen de voorleeskampioenen uit de 11 overige provincies.
De voorleeskampioen van Overijssel is Noah Ndikuriyo! 20 uur geleden
Afbeelding
Hosanna zet jubilaris Jenny in het zonnetje 22 uur geleden
Arco Hofland en Jurgen van Houdt onthulden het nieuwe beeld op plein Tusveld. Arco hoopt met het beeld mensen te raken en een signaal af te geven.
Nieuw beeld in Rijssen benadrukt: 'Het is 5 voor 12!' VIDEO 12 apr, 18:21
Mariniers met tamboers voorop lopen over het toepad de kazerne binnen.
Werkgroep Mariniers toont 'Tamboers en Pijpers' in Oudheidkamer Hoolt'n 11 apr, 14:00
Afbeelding
Kuier'n door het Hart van Holten 11 apr, 12:07