Afbeelding

Collectieve offday voor Futsallers Excelsior’31 in derby

Sport

ALMELO / RIJSSEN - Tijdens de derby tegen Heracles Almelo Futsal presteerden de futsallers van Excelsior’31 vrijdagavond ondermaats, waarbij ze hun slechtste spel van het seizoen lieten zien. De Rijssenaren leden een zware nederlaag van 10-0. Excelsior’31 was nauwelijks herkenbaar als het team dat in de vorige speelronde verrassend en met sterk spel koploper en toekomstig kampioen TZR Fermonia Boys op 1-1 hield.

Het is een feit dat Excelsior’31 altijd moeite heeft gehad tegen Heracles Almelo Futsal, gezien de resultaten van de afgelopen jaren. Echter, het was beschamend dat Excelsior’31 met dubbele cijfers verslagen werd. Bij rust stond Excelsior’31 nog tegen een overkomelijke achterstand van 2-0, maar de thuisploeg had een licht overwicht tegen een moeizaam kansen creërend Excelsior’31.

Na de rust ging het volledig mis voor Excelsior’31. Hoewel de organisatie aan hun kant in de eerste helft verre van optimaal was, leek het in de tweede helft alsof er grote gaten vielen in de verdediging. De thuisploeg werd vrij spel gegund binnen hun gewenste speelsysteem, zonder dat Excelsior’31 veel tegenstand bood. Passlijnen werden niet afgesloten door Excelsior’31. Zowel de aanvallers als de flankspelers van Excelsior’31 stonden verdedigend niet op hun best of waren voortdurend een stap te laat, waardoor Heracles Almelo Futsal herhaaldelijk de diepe spits kon bereiken. De thuisploeg benutte elke kans die ze kregen. Aan de andere kant slaagde Excelsior’31 er niet in om veel te creëren in balbezit. Met uiteindelijk een 10-0 nederlaag.

Met deze wanprestatie tegen Heracles Almelo Futsal volgt Excelsior’31 hun beste competitiewedstrijd tegen TZR Fermonia Boys op. Dit toont de wisselvalligheid aan bij Excelsior’31. De Rijssenaren krijgen komende vrijdag de kans om zich te herstellen. In hun thuisbasis, Sporthal de Reggehal, staat het duel met FC Coronaas op het programma, met aftrap om 21.15 uur.

Een tenue van FC Twente en deelname aan het eindtoernooi zijn enkele van de te winnen prijzen.
Straathoekwerk doet mee aan de FC Twente Cup 14 uur geleden
Edwin en Marc Burggraaff van Tip Top Design. "Schuifwanden voor de berging en zwevende wandmeubels zijn op dit moment populair.”
Sterk in maken kast en schuifwand 20 uur geleden
Afbeelding
Julia Seppenwoolde wint Johan Knaap Games 800m 22 uur geleden
Mango Mobility Almelo is specialist op het gebied van mobiliteitsproducten. Ontdek het brede assortiment in de showroom.
Mango Almelo viert 12,5-jarig jubileum gisteren
Afbeelding
Meikeverrit weer een groot succes FOTO'S 24 mei, 17:49
Emmens: "Help mee om de plannen van het windpark Vletgaarsmaten af te blazen."
Verontrust over komst grote windturbines 24 mei, 16:06
Afbeelding
Kennis & Inspiratiesessie voor Ondernemers 24 mei, 15:46
Henk Nijkamp (CDA): “Wat ons betreft moeten er op deze plek helemaal geen windmolens komen! Ze staan te dicht bij woonwijk De Liesen en de nieuwbouw van scholengemeenschap De Waerdenborch.”
Nijkamp: windplan op pauze zetten? 24 mei, 13:42